Wonen op een historische plek, in een prachtige nieuwbouwwijk

Welkom bij Villa Vijfsluizen

Op het voormalige sportpark in Vlaardingen, bouwen we aan Villa Vijfsluizen. Villa Vijfsluizen beschikt over 36 appartementen die mensen met dementie een fijne, waardige en liefdevolle plek bieden om te wonen. De appartementen variëren van circa 28 - 41 vierkante meter en zijn allemaal voorzien van een eigen badkamer. In overleg zijn er ook mogelijkheden voor echtparen. In de woonkamer zijn er verschillende nisjes in historische stijl, waar bewoners en hun naasten gezellig kunnen zitten. Een optie nemen op het appartement van uw voorkeur is mogelijk. U kunt hiervoor een individuele afspraak maken.

Op Zorgkaart Nederland scoren wij met trots een 8,8

Voorzieningen

In de zorgvilla’s van Stepping Stones vinden we het belangrijk dat er een warme, familiaire sfeer heerst. Dit creëren we onder andere door échte persoonlijke aandacht, de tijd nemen voor elkaar en door fijne activiteiten te organiseren die passen bij de behoeftes van onze bewoners. Maar ook het feit dat familie en vrienden altijd welkom zijn en iedere bewoner zijn appartement in kan richten met eigen meubilair, draagt bij aan een huiselijk en veilig gevoel.

Meer zien van de activiteiten, voorzieningen en het familiegevoel binnen onze villa’s? Bekijk onze Facebookpagina! Facebook icon

Muzikale activiteiten
Culinaire activiteiten
Geheugenspellen
Creatieve activiteiten
Wandelen en bewegen

Werken bij Villa Vijfsluizen

Voor deze nieuwe villa zijn we op zoek naar verschillende medewerkers. Kijk hier voor de actuele vacatures.

Ons zorgteam

Binnenkort stelt het zorgteam zich aan u voor.

Woonzorgmanager Jolanda Tielemans
Jolanda Tielemans
Woonzorgmanager
Locatiemanager Esther Glas
Esther Glas
Locatiemanager
Heeft u vragen? Bel het klantcontactcentrum via
085 – 80 87 010

Praktische zaken

Bereikbaarheid

Villa Vijfsluizen is onderdeel van het voormalige sportpark van Shell, welke door Heijmans getransformeerd wordt tot Park Vijfsluizen, een woonpark met vierhonderd duurzame, energiezuinige koop- en huurwoningen. Variërend van eengezinswoningen, herenhuizen, studio-appartementen en luxe twee-onder-een-kapwoningen. Bovendien is een groot aantal voorzieningen dichtbij. Zo krijgt de voormalige Shell-sporthal op het terrein een nieuw leven als modern zorgcomplex annex ontmoetingsplaats. Meer informatie over het totale project vindt u op de website van Heijmans.

Villa Vijfsluizen

Zwembaan 83
3134 KN Vlaardingen
085 - 808 7010 info@steppingstones.nl
Top