Prachtig wonen in een levendige wijk

Welkom bij Villa van Oranje

Villa van Oranje opent naar verwachting in het najaar van 2019 haar deuren. Midden in een levendige nieuwbouwwijk met jaren 30-architectuur en op loopafstand van twee prachtige parken, wordt de zorgvilla gerealiseerd. Een mix van oud en nieuw is terug te vinden in het gebouw. Het voormalige zusterhuis ‘Oranjeburgh’ wordt namelijk verbonden aan eigentijdse nieuwbouw. Er worden 25 appartementen ontwikkeld van gemiddeld 40 m2. Alle appartementen beschikken over een eigen badkamer, enkele over een pantry. Daarnaast komen er twee gezellige woonkamers, een fijne keuken en een prachtige serre voor gezamenlijk gebruik. Ook wordt er gewerkt aan een parkachtige uitstraling door een grote tuin en zonnig terras aan te leggen.

Op Zorgkaart Nederland scoren wij met trots een  8,7  Lees beoordelingen

Voorzieningen

In de zorgvilla’s van Stepping Stones vinden we het belangrijk dat er een warme, familiaire sfeer heerst. Dit creëren we onder andere door échte persoonlijke aandacht, de tijd nemen voor elkaar en door fijne activiteiten te organiseren die passen bij de behoeftes van onze bewoners. Maar ook het feit dat familie en vrienden altijd welkom zijn en iedere bewoner zijn appartement in kan richten met eigen meubilair, draagt bij aan een huiselijk en veilig gevoel.

Meer zien van de activiteiten, voorzieningen en het familiegevoel binnen onze villa’s? Bekijk onze Facebook pagina!

Muziektherapie
Wandelen en beweging
Geheugenspellen
Creatieve activiteiten
Culinaire activiteiten

Ons zorgteam

Deze en andere zorgprofessionals staan dag en nacht klaar voor onze bewoners

Jolanda de Jong
Jolanda de Jong
Locatiemanager
Heeft u vragen? Bel het hoofdkantoor via
088 – 113 20 00
Nathalie van der Burg
Relatiemanager

Praktische zaken

Bereikbaarheid

Villa van Oranje ligt in de prachtige wijk Oranjekwartier, dichtbij het centrum van Schiedam. Maar ook het bruisende Rotterdam is om de hoek, evenals het strand van Hoek van Holland. Er zijn volop faciliteiten in een groene, rustige en veilige omgeving. Ook de grote uitvalswegen zijn goed en snel bereikbaar.

Villa van Oranje

Anna van Saksenstraat 11
2116 BT Schiedam
info@steppingstones.nl

Op de hoogte blijven?

Schrijf u nu in voor de Villa van Oranje nieuwsbrief!
Top