Centraal wonen op een historische plek

Welkom bij Villa Stella

In het centrum, vlakbij de binnenstad van Middelburg, staat Villa Stella. Deze voormalige Sterrenwacht aan de Herengracht heeft aan de buitenzijde veel authentieke details, is van binnen helemaal gemoderniseerd en is van alle gemakken voorzien. De 25 appartementen bieden mensen met dementie een fijne, waardige en liefdevolle plek om te wonen. De woonruimtes zijn circa 30 m2 tot 45 m2 groot en zijn allemaal voorzien van een eigen badkamer. De bewoners kunnen genieten van de gezamenlijke ruimtes en de tuin. De appartementen aan de straatzijde hebben een prachtig uitzicht over de gracht. De villa wordt naar verwachting begin 2022 opgeleverd.

Op Zorgkaart Nederland scoren wij met trots een 8,7

Voorzieningen

In de zorgvilla’s van Stepping Stones vinden we het belangrijk dat er een warme, familiaire sfeer heerst. Dit creëren we onder andere door échte persoonlijke aandacht, de tijd nemen voor elkaar en door fijne activiteiten te organiseren die passen bij de behoeftes van onze bewoners. Maar ook het feit dat familie en vrienden altijd welkom zijn en iedere bewoner zijn appartement in kan richten met eigen meubilair, draagt bij aan een huiselijk en veilig gevoel.

Meer zien van de activiteiten, voorzieningen en het familiegevoel binnen onze villa’s? Bekijk onze Facebookpagina! Facebook icon

Muzikale activeiten
Culinaire activiteiten
Geheugenspellen
Creatieve activeiten
Wandelen en bewegen

Alles over Stepping Stones en onze zorgvilla's in een overzichtelijke brochure?

Vraag nu gratis aan

Ons zorgteam

Binnenkort stelt het team zich aan u voor.

Locatiemanager
Locatiemanager
Verpleegkundige
Verpleegkundige
Woonzorgcoördinator
Woonzorgcoördinator
Heeft u vragen? Bel het hoofdkantoor via
085 – 80 87 010

Praktische zaken

Bereikbaarheid

Villa Stella ligt in Middelburg, op loopafstand van de binnenstad. Winkels en voorzieningen zijn om de hoek. De authentieke binnenstad is perfect voor een heerlijke stadswandeling. De zorgvilla heeft een unieke ligging aan het water. U kunt parkeren bij één van de betaalde parkeerplekken in de omgeving. In de straat zelf is er vrijwel altijd plek. U kunt ook parkeren op het Molenwater (Pleintje) op Molenwater 49. Deze straat ligt in het verlengde van de Herengracht op een loopafstand van ongeveer 5 minuten.

Villa Stella

Herengracht 50
4331 PX Middelburg
085 – 80 87 010 info@steppingstones.nl
Top