Centraal wonen op een historische plek

Welkom bij Villa Stella

In het centrum, vlak bij de binnenstad van Middelburg, komt Villa Stella. Mensen met dementie vinden hier een liefdevolle plek om te wonen. Deze voormalige Sterrenwacht aan de Herengracht heeft aan de buitenzijde veel authentieke details, en wordt van binnen helemaal gemoderniseerd, zodat het van alle gemakken is voorzien. De 25 appartementen worden circa 30 m2 tot 45 m2 groot en voorzien van een eigen badkamer. Die aan de straatzijde krijgen een prachtig uitzicht over de gracht. Bewoners genieten straks van privacy in hun appartement, en ontmoeten elkaar in de gezamenlijke ruimtes en de heerlijke tuin. Op dit moment is de verbouwing in volle gang. Benieuwd naar de opleverdatum? Schrijf hierboven in voor de nieuwsbrief. We houden u hiermee op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Op Zorgkaart Nederland scoren wij met trots een 8,7

Voorzieningen

In de zorgvilla’s van Stepping Stones vinden we het belangrijk dat er een warme, familiaire sfeer heerst. Dit creëren we onder andere door échte persoonlijke aandacht, de tijd nemen voor elkaar en door fijne activiteiten te organiseren die passen bij de behoeftes van onze bewoners. Maar ook het feit dat familie en vrienden altijd welkom zijn en iedere bewoner zijn appartement in kan richten met eigen meubilair, draagt bij aan een huiselijk en veilig gevoel.

Meer zien van de activiteiten, voorzieningen en het familiegevoel binnen onze villa’s? Bekijk onze Facebookpagina! Facebook icon

Muzikale activeiten
Culinaire activiteiten
Geheugenspellen
Creatieve activeiten
Wandelen en bewegen

Alles over Stepping Stones en onze zorgvilla's in een overzichtelijke brochure?

Vraag nu gratis aan

Ons zorgteam

Deze en andere zorgprofessionals staan dag en nacht klaar voor onze bewoners.

Locatiemanager Peter Boeije
Peter Boeije
Locatiemanager
Woonzorgcoördinator Jacoline Spiessens
Jacoline Spiessens
Woonzorgcoördinator
Woonzorgcoördinator Sytske Franke
Sytske Franke
Woonzorgcoördinator
Heeft u vragen? Bel het klantcontactcentrum via
085 – 80 87 010

Praktische zaken

Bereikbaarheid

Villa Stella ligt in Middelburg, op loopafstand van de binnenstad. Winkels en voorzieningen zijn om de hoek. De authentieke binnenstad is perfect voor een heerlijke stadswandeling. De zorgvilla heeft een unieke ligging aan het water. U kunt parkeren bij één van de betaalde parkeerplekken in de omgeving. In de straat zelf is er vrijwel altijd plek. U kunt ook parkeren op het Molenwater (Pleintje) op Molenwater 49. Deze straat ligt in het verlengde van de Herengracht op een loopafstand van ongeveer 5 minuten.

Villa Stella

Herengracht 50
4331 PX Middelburg
085 – 80 87 010 info@steppingstones.nl
Top