Sfeervol wonen in het groen

Welkom bij Villa Poort van Wijk

Villa Poort van Wijk heeft een bijzondere tuin. Hij is maar liefst 2.500 m2 groot en vormt een prachtig verlengstuk van de landelijke omgeving. De kleinschalige zorgvilla heeft 13 mooie appartementen en vanuit de ruime woon-eetkamer hebben de bewoners mooi uitzicht op de tuin. Ze komen er graag bij elkaar om te eten, te kletsen of om mee te doen aan een activiteit. Vaak bezoeken we De Kersenhut, de landwinkel die tegenover de villa ligt. Daar halen we vers fruit of drinken er een kopje koffie. Een andere favoriete plek is ons eigen zonnige terras. Het uitzicht op de bijzondere vijver met de vele bloemen en planten is prachtig.

Op Zorgkaart Nederland scoren wij met trots een 9,4

Voorzieningen

In Villa Poort van Wijk doen we veel samen. We leven als een grote familie. Het zorgteam kookt bijvoorbeeld samen met de bewoners. Maar ook privacy en je thuis voelen is belangrijk. Daarom kan iedereen zijn eigen appartement met eigen meubilair inrichten. Daarnaast zijn er ook volop voorzieningen voor een optimaal welzijn, bijvoorbeeld een duofiets voor fijne uitjes in de omgeving.

Meer zien van de activiteiten, voorzieningen en het familiegevoel binnen onze villa’s? Bekijk onze Facebookpagina! Facebook icon

Fysiotherapie
Muziektherapie
Adviseur medische zorg
Wandelen en beweging
Creatieve activiteiten
Tandarts
Kapper
Specialist oudergeneeskunde
Geheugenspellen
Culinaire activiteiten

Alles over Stepping Stones en onze zorgvilla's in een overzichtelijke brochure?

Vraag nu gratis aan

Ons zorgteam

Deze en andere zorgprofessionals staan dag en nacht klaar voor onze bewoners

Lisette van Ginhoven
Lisette van Ginhoven
Locatiemanager
Gerrelt Bos
Gerrelt Bos
Woonzorgcoördinator
Gea van Tussenbroek
Gea van Tussenbroek
Woonzorgcoördinator
Heeft u vragen? Bel het hoofdkantoor via
088 – 113 20 00

Praktische zaken

Bereikbaarheid

Cothen ligt vlakbij Wijk bij Duurstede, aan de rand van de Betuwe. U bent er dan ook zo. Vanuit Utrecht en Amersfoort is het maar 25 minuten rijden. De rit tussen alle fruitbomen door in het landelijke gebied is op zichzelf al de moeite waard.

Villa Poort van Wijk

Groenewoudseweg 13
3945 BC Cothen
0343 - 565 170 info@steppingstones.nl

Kom eens bij ons kijken

U bent van harte welkom
Top