Uniek wonen in een nieuwe groene wijk

Welkom bij Villa Nova

Villa Nova bevindt zich op een voormalige schoollocatie in Leusden, grenzend aan het natuurgebied De Schoolsteegse Bosjes. De zorgvilla bestaat uit 4 bouwlagen en heeft een lichte en ruimtelijke uitstraling. Op de begane grond zijn verschillende gezellige gemeenschappelijke ruimtes, denk hierbij aan een keuken, eetgedeelte en twee woonkamers. Ook is er een eigen, afgesloten tuin. Boven de begane grond zijn 3 woonlagen, met in totaal 21 appartementen. De appartementen zijn gemiddeld 40 m2, hebben een eigen badkamer en een pantry. Villa Nova is onderdeel van nieuwbouwproject ‘De Verborgen Tuinen’, de focus binnen dit project ligt op het creëren van een hecht, veilig wijkgevoel, met een groen en sfeervol karakter.

Op Zorgkaart Nederland scoren wij met trots een  8,8  Lees beoordelingen

Voorzieningen

In de zorgvilla’s van Stepping Stones vinden we het belangrijk dat er een warme, familiaire sfeer heerst. Dit creëren we onder andere door échte persoonlijke aandacht, de tijd nemen voor elkaar en door fijne activiteiten te organiseren die passen bij de behoeftes van onze bewoners. Maar ook het feit dat familie en vrienden altijd welkom zijn en iedere bewoner zijn appartement in kan richten met eigen meubilair, draagt bij aan een huiselijk en veilig gevoel.

Meer zien van de activiteiten, voorzieningen en het familiegevoel binnen onze villa’s? Bekijk onze Facebook pagina!

Muziektherapie
Wandelen en beweging
Geheugenspellen
Creatieve activiteiten
Culinaire activiteiten

Ons zorgteam

Binnenkort stellen hier enkele medewerkers van het toekomstige zorgteam zich graag aan u voor

Locatiemanager
Verpleegkundige
Verzorgende
Heeft u vragen? Bel het hoofdkantoor via
088 – 113 20 00
Alie van den Brink
Relatiemanager

Praktische zaken

Bereikbaarheid

Villa Nova ligt centraal in Leusden, tegenover het typische Hollandse landschap met weilanden, sloten en mooie boerderijen. Maar ook het winkelcentrum Hamershof en theater De Tuin zijn om de hoek. Behoefte aan een grotere stad? Dan rijd je in slechts 15 minuten de historische binnenstad van Amersfoort binnen.

Villa Nova

Hagenstein 40
3834 BZ Leusden
info@steppingstones.nl

Kom eens bij ons kijken

U bent van harte welkom
Top