Historische charme in een groene omgeving

Welkom bij Villa Meirin

Bijzonder wonen in een voormalig klooster. Dat kan straks in Villa Meirin. Meirin betekent voorspoed in het oud-Fries en dat is precies wat wij voor ogen hebben: een fijne, waardige en liefdevolle plek voor ouderen met dementie om te wonen. In totaal zijn er 27 appartementen met veel lichtinval, waarvan 2 geschikt zijn voor een echtpaar, en fijne gezamenlijke ruimtes, allemaal met uitzicht op de parkachtige tuin. De verwachting is dat de Villa begin 2022 haar deuren opent.

Op Zorgkaart Nederland scoren wij met trots een 8.7

Voorzieningen

In de zorgvilla’s van Stepping Stones vinden we het belangrijk dat er een warme, familiaire sfeer heerst. Dit creëren we onder andere door échte persoonlijke aandacht, de tijd nemen voor elkaar en door fijne activiteiten te organiseren die passen bij de behoeftes van onze bewoners. Maar ook het feit dat familie en vrienden altijd welkom zijn en iedere bewoner zijn appartement in kan richten met eigen meubilair, draagt bij aan een huiselijk en veilig gevoel.

Meer zien van de activiteiten, voorzieningen en het familiegevoel binnen onze villa’s? Bekijk onze Facebookpagina! Facebook icon

Muziektherapie
Geheugenspellen
Wandelen en bewegen
Culinaire activiteiten
Creatieve activiteiten

Alles over Stepping Stones en onze zorgvilla's in een overzichtelijke brochure?

Vraag nu gratis aan

Ons zorgteam

Deze en andere zorgprofessionals staan dag en nacht klaar voor onze bewoners.

Locatiemanager Corina Stok
Corina Stok
Locatiemanager
Heeft u vragen? Bel het hoofdkantoor via
085 – 80 87 010

Praktische zaken

Bereikbaarheid

Villa Meirin ligt in Witmarsum, een klein dorp in de gemeente Súdwest-Fryslân. Goed te bereiken via de A7 en ideaal voor bewoners en familieleden die van natuur houden. Onze zorgvilla heeft een prachtige ligging. Bewoners kunnen hier genieten van de weidse uitzichten en de naastgelegen sportvelden.

Villa Meirin

Arumerweg 66
8748 AE Witmarsum
085 - 808 7010 info@steppingstones.nl
Top