Wonen op een historische locatie in een levendige wijk

Welkom bij Villa den Harten

In het voormalige klooster ‘De Heilige Harten’ wordt een fijne, waardige en liefdevolle plek om te wonen gerealiseerd voor mensen met dementie. Het klooster was tot voor kort nog in gebruik door de paters van de Heilige Harten en ligt middenin een levendige woonwijk, vlakbij Stadion de Vliert. De 26 appartementen zijn circa 28 m2 tot 42 m2 groot en zijn allemaal voorzien van een eigen badkamer. Enkele appartementen zijn geschikt voor echtparen. De bewoners kunnen samen genieten in de gemeenschappelijke ruimtes. De woonkamer biedt tevens toegang tot de fraai aangelegde tuin met gezellige zitjes en een besloten karakter. De villa wordt naar verwachting in de eerste helft van 2022 geopend.

Op Zorgkaart Nederland scoren wij met trots een 8,7

Voorzieningen

In de zorgvilla’s van Stepping Stones vinden we het belangrijk dat er een warme, familiaire sfeer heerst. Dit creëren we onder andere door échte persoonlijke aandacht, de tijd nemen voor elkaar en door fijne activiteiten te organiseren die passen bij de behoeftes van onze bewoners. Maar ook het feit dat familie en vrienden altijd welkom zijn en iedere bewoner zijn appartement in kan richten met eigen meubilair, draagt bij aan een huiselijk en veilig gevoel.

Meer zien van de activiteiten, voorzieningen en het familiegevoel binnen onze villa’s? Bekijk onze Facebookpagina! Facebook icon

Muzikale activiteiten
Culinaire activiteiten
Geheugenspellen
Creatieve activiteiten
Wandelen en bewegen

Alles over Stepping Stones en onze zorgvilla's in een overzichtelijke brochure?

Vraag nu gratis aan

Werken bij Villa den Harten

Heeft u interesse om te komen werken bij Villa den Harten? Kijk dan voor de actuele vacatures op de vacaturepagina.

Ons zorgteam

Binnenkort stelt het zorgteam zich aan u voor.

Locatiemanager
Locatiemanager
Woonzorgcoördinator
Woonzorgcoördinator
Verpleegkundige
Verpleegkundige
Heeft u vragen? Bel het hoofdkantoor via
085 – 80 87 010

Praktische zaken

Bereikbaarheid

Bij de villa is er parkeergelegenheid aanwezig. U kunt ook kosteloos in de straten rondom Villa den Harten parkeren. Op ongeveer 5 minuten rijden vindt u het Prins Hendrikpark waar u heerlijk kunt wandelen rondom het water ‘De IJzeren Vrouw’.

Villa den Harten

53RD Welsh Divisionplein 3
5213 JB Den Bosch
085 - 808 7010 info@steppingstones.nl
Top