Stadshistorie en modern wonen komen samen

Welkom bij Villa de Maere

In het centrum van Enschede staat deze kleinschalige stadsvilla met een rijke historie. Villa de Maere heeft 24 appartementen voor ouderen met dementie, deels in het oorspronkelijke pand, deels aangebouwd. De appartementen zijn tussen de 29 m2 en 40 m2 groot. Verder zijn er twee comfortabele huiskamers en een serre die uitkijkt over de patio. In de groene omgeving is het prettig wandelen, bijvoorbeeld als we samen wat boodschappen doen of de kinderboerderij bezoeken. Gezellig samen eten vinden we belangrijk. Bij een kopje koffie eten we uiteraard graag een plak échte Twentse krentewegge. In overleg is het mogelijk om huisdieren mee te nemen als u bij ons komt wonen. Onze huiskat 'Little John' loopt ook rond in de villa. De bewoners zijn er dol op.

Op Zorgkaart Nederland scoren wij met trots een 8,1

Voorzieningen

In de villa zijn er verschillende voorzieningen die het wonen extra prettig, veilig en comfortabel maken. Van medische zorg tot praktische faciliteiten. En er is van alles te doen voor de bewoners, zoals muziektherapie en creatieve activiteiten. Familie, vrienden en buurtgenoten zijn geregeld welkom om dan ook aan te schuiven. Ook een kapster en masseur zijn aanwezig.

Meer zien van de activiteiten, voorzieningen en het familiegevoel binnen onze villa’s? Bekijk onze Facebookpagina! Facebook icon

Fysiotherapie
Muziektherapie
Masseur
Adviseur medische zorg
Wandelen en beweging
Creatieve activiteiten
Tandarts
Kapper
Specialist oudergeneeskunde
Geheugenspellen

Alles over Stepping Stones en onze zorgvilla's in een overzichtelijke brochure?

Vraag nu gratis aan

Ons zorgteam

Deze en andere zorgprofessionals staan dag en nacht klaar voor onze bewoners.

Locatiemanager Astrid van Elst
Astrid van Elst
Locatiemanager
Verpleegkundige / woonzorgcoördinator Annet Siemeling
Annet Siemeling
Verpleegkundige / woonzorgcoördinator
Heeft u vragen? Bel het klantcontactcentrum via
085 – 80 87 010

Praktische zaken

Bereikbaarheid

Het centrum van Enschede is makkelijk bereikbaar via de A35 en de A1. Zelfs Duitsland is maar enkele minuten rijden. Op het terrein van de villa is volop ruimte om te parkeren. Familie, vrienden en kennissen zijn altijd welkom.

Villa de Maere

Hogelandsingel 21
7512 GA Enschede
085 – 029 3040 info@steppingstones.nl

Kom eens bij ons kijken

U bent van harte welkom
Top