Prachtig wonen in het groene tuindorp van Zwolle

Welkom bij Villa Berkum

In een rustige wijk in Zwolle, tussen de Overijsselse Vecht en de Nieuwe Vecht, staat Villa Berkum. Een ruime zorgvilla met 24 sfeervolle appartementen, gezamenlijke ruimtes met veel lichtinval en een prachtige besloten tuin met diverse terrassen. De zorgvilla opent in augustus haar deuren.

Op Zorgkaart Nederland scoren wij met trots een 8,7

Voorzieningen

In de zorgvilla’s van Stepping Stones vinden we het belangrijk dat er een warme, familiaire sfeer heerst. Dit creëren we onder andere door échte persoonlijke aandacht, de tijd nemen voor elkaar en door fijne activiteiten te organiseren die passen bij de behoeftes van onze bewoners. Maar ook het feit dat familie en vrienden altijd welkom zijn en iedere bewoner zijn appartement in kan richten met eigen meubilair, draagt bij aan een huiselijk en veilig gevoel.

Meer zien van de activiteiten, voorzieningen en het familiegevoel binnen onze villa’s? Bekijk onze Facebookpagina! Facebook icon

Muziektherapie
Wandelen en bewegen
Creatieve activiteiten
Geheugenspellen
Culinaire activiteiten

Meer informatie?

Vraag nu gratis aan

Ons zorgteam

Deze en andere zorgprofessionals staan dag en nacht klaar voor onze bewoners.

Aly Elsman
Aly Elsman
Locatiemanager
Janneke Verhoek
Janneke Verhoek
Woonzorgcoördinator / verzorgende IG
Verzorgende
Heeft u vragen? Bel het hoofdkantoor via
085 – 80 87 010

Praktische zaken

Bereikbaarheid

De villa ligt in een prachtig groene omgeving. Niet voor niets wordt de wijk ook wel ‘het groene tuindorp’ genoemd. Gemakkelijk bereikbaar via de A28 en met 10 minuten bent u in het centrum van Zwolle. Vanuit Villa Berkum zit alles om de hoek: de rust van de natuur én de voorzieningen van de stad, zoals een winkelcentrum, kerken en een zwembad.

Villa Berkum

Kranenburgweg 8
8024 AC Zwolle
info@steppingstones.nl

Kom binnenkort bij ons kijken

U bent van harte welkom
Top