Sfeervol wonen op historisch grondgebied

Welkom bij Villa Saksen Weimar

In Arnhem-Noord ligt de voormalige Saksen Weimar Kazerne. Het prachtige gebouw is volledig gerenoveerd tot comfortabele zorgvilla met 37 appartementen, verdeeld over 3 woongedeeltes; elk met een eigen cultuur. Enkele appartementen zijn ook geschikt voor echtparen. Er heerst een familiaire en warme sfeer, waardoor iedereen zich direct thuis voelt. Samen genieten we van creatieve bezigheden, een muzikaal optreden of het bakken van koekjes, taart en cake. We runnen een echt huishouden. Maar er is ook genoeg ruimte voor privacy. Ieder kan zijn appartement dan ook inrichten met eigen meubilair.

Op Zorgkaart Nederland scoren wij met trots een 9,1

Voorzieningen

Er is van alles te doen voor de bewoners, zoals muziek- therapie en creatieve activiteiten. Ook familie, vrienden en buurtgenoten zijn geregeld welkom om aan te schuiven. Een kapster en pedicure zijn tevens aanwezig. En uiteraard zijn er volop zorgvoorzieningen, zoals een fysiotherapeut, een huisarts, een tandarts en een specialist ouderengeneeskunde. Om de kwaliteit van zorg naar een hoger plan te kunnen trekken leveren we patiëntgerichte zorg op locatie waarbij een specialist ouderengeneeskunde beschikbaar is op consult basis voor de huisarts, 24/7 telefonisch bereikbaar is voor vragen en ook beschikbaar is voor bijvoorbeeld multidisciplinair overleg (MDO).

Meer zien van de activiteiten, voorzieningen en het familiegevoel binnen onze villa’s? Bekijk onze Facebookpagina! Facebook icon

Fysiotherapie
Muziektherapie
Tandarts
Pedicure
Wandelen en beweging
Creatieve activiteiten
Ergotherapie
Kapper
Specialist oudergeneeskunde
Geheugenspellen

Alles over Stepping Stones en onze zorgvilla's in een overzichtelijke brochure?

Vraag nu gratis aan

Ons zorgteam

Deze en andere zorgprofessionals staan dag en nacht klaar voor onze bewoners.

Locatiemanager Jeroen Horsting
Jeroen Horsting
Locatiemanager
Verpleegkundige / teamleidster Esther van Beek-van Laar
Esther van Beek-van Laar
Verpleegkundige / teamleidster
Heeft u vragen? Bel het klantcontactcentrum via
085 – 80 87 010

Praktische zaken

Bereikbaarheid

Villa Saksen Weimar ligt aan de noordrand van Arnhem, vlakbij mooie parken, Burgers’ Zoo en het Openluchtmuseum. Binnen twee minuten vanaf de A12 rijdt u het terrein al op. Zo is deze locatie vanuit vele kanten makkelijk bereikbaar.

Villa Saksen Weimar

Compagnieplaats 22
6822 NL Arnhem
026 – 205 10 71 info@steppingstones.nl

Kom eens bij ons kijken

U bent van harte welkom
Top