Prachtig wonen in een groene omgeving

Welkom bij Villa Nuova

Een mix van oud en nieuw is terug te vinden in deze statige zorgvilla. Het voormalige gebouw dat hier sinds 1863 stond is opnieuw opgebouwd en verbonden aan eigentijdse nieuwbouw, door middel van een prachtige aanbouw. Er zijn 30 appartementen van 28 tot 50 vierkante meter. Alle appartementen beschikken over een eigen badkamer en zijn uitgerust met slimme voorzieningen. Daarnaast heeft de zorgvilla een gezellige woon- en eetkamer en een ruime tuin.

Op Zorgkaart Nederland scoren wij met trots een 9,3

Voorzieningen

In de zorgvilla’s van Stepping Stones vinden we het belangrijk dat er een warme, familiaire sfeer heerst. Dit creëren we onder andere door échte persoonlijke aandacht, de tijd nemen voor elkaar en door fijne activiteiten te organiseren die passen bij de behoeftes van onze bewoners. Maar ook het feit dat familie en vrienden altijd welkom zijn en iedere bewoner zijn appartement in kan richten met eigen meubilair, draagt bij aan een huiselijk en veilig gevoel.

Meer zien van de activiteiten, voorzieningen en het familiegevoel binnen onze villa’s? Bekijk onze Facebookpagina! Facebook icon

Muziektherapie
Wandelen en bewegen
Creatieve activiteiten
Geheugenspellen
Culinaire activiteiten

Alles over Stepping Stones en onze zorgvilla's in een overzichtelijke brochure?

Vraag nu gratis aan

Kom naar het koffie-inloopmoment

Loop elke donderdagmiddag vrijblijvend binnen tussen 15:30 en 16:30 uur. Er is dan volop gelegenheid om zonder afspraak de locatie te bekijken, het zorgteam te ontmoeten én al uw vragen te stellen.

Ons zorgteam

Deze en andere zorgprofessionals staan dag en nacht klaar voor onze bewoners.

Locatiemanager Ineke Dorland-Theunisse
Ineke Dorland-Theunisse
Locatiemanager
Verpleegkundige Maureen Bos- Spijk
Maureen Bos- Spijk
Verpleegkundige
Woonzorgcoördinator Christa Ringlever
Christa Ringlever
Woonzorgcoördinator
Heeft u vragen? Bel het klantcontactcentrum via
085 – 80 87 010

Praktische zaken

Bereikbaarheid

Villa Nuova is goed bereikbaar. Het ligt in een rustige buurt aan de rand van Vorden, met het centrum en allerlei voorzieningen binnen handbereik. De groene, natuurrijke omgeving met veel kastelen is bij uitstek geschikt voor een wandeling of uitstapje. De ingang van het parkeerterrein betreedt u via de straat Addinkhof. Daarnaast kunt u in de omgeving gratis parkeren.

Villa Nuova

Zutphenseweg 73
7251 DJ Vorden
0575 - 799 850 info@steppingstones.nl

Kom eens bij ons kijken

U bent van harte welkom
Top