Aan de rand van de Heuvelrug, nabij het bosrijke Lage Vuursche en Paleis Soestdijk, staat Villa Horst en Berg op het enorme landgoed Eickenhorst. Deze bijzondere locatie bestaat uit drie gebouwen: het voormalig landhuis, nieuwbouw en het koetshuis. Samen goed voor 36 appartementen die variëren van circa 35 m2 tot 55 m2, allemaal met eigen badkamer. In het koetshuis zijn twee appartementen gerealiseerd voor echtparen die zelfstandig willen wonen, maar wel gebruik willen maken van de faciliteiten in de andere gebouwen. Deze hebben ook een keuken. We eten het liefst gezamenlijk in de sfeervolle woonkeuken van het voormalig landhuis, of in het ruime restaurant in de nieuwbouw. In de gezamenlijke huiskamers is een fijne balans tussen rust en prikkels. Privacy vinden bewoners in hun eigen appartement. Op het landgoed, van maar liefst 1,5 hectare, is het genieten van een prachtige groene omgeving met ruime mogelijkheid om te wandelen over mooi aangelegde paden en langs de grote vijver met fontein.

Op Zorgkaart Nederland scoren wij met trots een 8,7

Voorzieningen

In de zorgvilla’s van Stepping Stones vinden we het belangrijk dat er een warme, familiaire sfeer heerst. Dit creëren we onder andere door échte persoonlijke aandacht, de tijd nemen voor elkaar en door fijne activiteiten te organiseren die passen bij de behoeftes van onze bewoners. Maar ook het feit dat familie en vrienden altijd welkom zijn en iedere bewoner zijn appartement in kan richten met eigen meubilair, draagt bij aan een huiselijk en veilig gevoel.

Meer zien van de activiteiten, voorzieningen en het familiegevoel binnen onze villa’s? Bekijk onze Facebookpagina! Facebook icon

Muzikale activiteiten
Culinaire activiteiten
Geheugenspellen
Creatieve activiteiten
Wandelen en bewegen

Alles over Stepping Stones en onze zorgvilla's in een overzichtelijke brochure?

Vraag nu gratis aan

Ons zorgteam

Deze en andere zorgprofessionals staan dag en nacht klaar voor onze bewoners.

Locatiemanager Rutger Hanterink
Rutger Hanterink
Locatiemanager
Woonzorgcoördinator Tineke Muis
Tineke Muis
Woonzorgcoördinator
Heeft u vragen? Bel het klantcontactcentrum via
085 – 80 87 010

Praktische zaken

Bereikbaarheid

Villa Horst en Berg ligt parallel aan de N234, Biltseweg. Op het terrein is er voldoende parkeergelegenheid. De zorgvilla ligt op nog geen 4 kilometer afstand van Paleis Soestdijk en op nog geen 6 kilometer van Lage Vuursche. Hier kunt u heerlijk wandelen of genieten van één van de restaurants. Het centrum van Soest ligt op ongeveer 3 kilometer van de villa.

Villa Horst en Berg

Jachthuislaan 55
3762 LB Soest
035 - 799 2700 info@steppingstones.nl
Top