Kleinschalig wonen in een modern jasje

Welkom bij Villa den Haen

Aan de rand van Woudenberg, vlak bij de Utrechtse Heuvelrug en de Gelderse Vallei, staat Villa den Haen. Een nieuwe en duurzame zorgvilla. Er zijn 36 grote appartementen en diverse gemeenschappelijke ruimtes. Hierdoor is er altijd een fijne balans tussen rust en prikkels. De uitstraling van geschakelde eengezinswoningen zorgt voor een huiselijke sfeer en de tuin rondom nodigt uit om heerlijk te wandelen.

Op Zorgkaart Nederland scoren wij met trots een 9,5

Voorzieningen

In de zorgvilla’s van Stepping Stones vinden we het belangrijk dat er een warme, familiaire sfeer heerst. Dit creëren we onder andere door échte persoonlijke aandacht, de tijd nemen voor elkaar en door fijne activiteiten te organiseren die passen bij de behoeftes van onze bewoners. Maar ook het feit dat familie en vrienden altijd welkom zijn en iedere bewoner zijn appartement in kan richten met eigen meubilair, draagt bij aan een huiselijk en veilig gevoel.

Meer zien van de activiteiten, voorzieningen en het familiegevoel binnen onze villa’s? Bekijk onze Facebookpagina! Facebook icon

Muzikale activiteiten
Culinaire activiteiten
Geheugenspellen
Wandelen en bewegen
Creatieve activiteiten

Alles over Stepping Stones en onze zorgvilla's in een overzichtelijke brochure?

Vraag nu gratis aan

Kom naar de koffie-inloopmiddag

Loop de laatste woensdag van de maand tussen 14.00 en 16.00 uur vrijblijvend binnen. Er is dan volop gelegenheid om zonder afspraak de locatie te bekijken, het zorgteam te ontmoeten én al uw vragen te stellen.

Ons zorgteam

Binnenkort stelt het zorgteam zich aan u voor.

Locatiemanager Lotte de Vries - Doornweerd
Lotte de Vries - Doornweerd
Locatiemanager
Woonzorgcoördinator Corine
Corine
Woonzorgcoördinator
Woonzorgcoördinator Manuela
Manuela
Woonzorgcoördinator
Heeft u vragen? Bel het klantcontactcentrum via
085 – 80 87 010

Praktische zaken

Bereikbaarheid

Villa den Haen heeft een fijne ligging. Goed te bereiken en een mooi gebied om te wandelen. Maak een rondje langs de nabijgelegen akkers. Of ontdek de rijke historie van de Grebbelinie: een prachtige waterlinie die in de Tweede Wereldoorlog een belangrijke rol heeft gespeeld. De bossen van de Utrechtse Heuvelrug vindt u aan de andere kant van Woudenberg, met in het midden het Henschotermeer. Hier is het ‘s zomers heerlijk toeven.

Villa den Haen

Velduil 3
3931 GJ Woudenberg
085 - 808 7010 info@steppingstones.nl
Top