Een mix van historische charme en comfort

Welkom bij Villa de Lawet

In het gezellige centrum van Wageningen staat Villa de Lawet. Een monumentale zorgvilla met mooie originele elementen, 34 riante appartementen, gezamenlijke ruimtes en een fijn zonneterras. Alle appartementen zijn tussen de 40 en 60 m2, hebben een eigen badkamer, veel lichtinval en hoge plafonds. Villa de Lawet is de perfecte mix van historische charme en comfort.

Op Zorgkaart Nederland scoren wij met trots een 9,6

Voorzieningen

In de zorgvilla’s van Stepping Stones vinden we het belangrijk dat er een warme, familiaire sfeer heerst. Dit creëren we onder andere door échte persoonlijke aandacht, de tijd nemen voor elkaar en door fijne activiteiten te organiseren die passen bij de behoeftes van onze bewoners. Maar ook het feit dat familie en vrienden altijd welkom zijn en iedere bewoner zijn appartement in kan richten met eigen meubilair, draagt bij aan een huiselijk en veilig gevoel.

Meer zien van de activiteiten, voorzieningen en het familiegevoel binnen onze villa’s? Bekijk onze Facebookpagina! Facebook icon

Muziektherapie
Wandelen en bewegen
Creatieve activiteiten
Geheugenspellen
Culinaire activiteiten

Alles over Stepping Stones en onze zorgvilla's in een overzichtelijke brochure?

Vraag nu gratis aan

Ons zorgteam

Deze en andere zorgprofessionals staan dag en nacht klaar voor onze bewoners.

Locatiemanager Ruud Wieskamp
Ruud Wieskamp
Locatiemanager
Woonzorgcoördinator Colette Jansen
Colette Jansen
Woonzorgcoördinator
Verpleegkundige Klazine Sybesma
Klazine Sybesma
Verpleegkundige
Heeft u vragen? Bel het klantcontactcentrum via
085 – 80 87 010

Praktische zaken

Bereikbaarheid

Villa de Lawet ligt op loopafstand van het bruisende centrum van Wageningen en is goed bereikbaar via de N225. De historische universiteitsstad heeft een compacte en levendige binnenstad. Ook dichtbij zijn de uiterwaarden, een prachtige plek om uit te waaien langs de Rijn. Of geniet van een wandeling door het Torckpark, waar de historische stadsmuur nog zichtbaar is.

Villa de Lawet

Duivendaal 10
6701 AR Wageningen
0317 21 71 00 info@steppingstones.nl

Kom eens bij ons kijken

U bent van harte welkom
Top