Prachtig wonen in een levendige wijk

Welkom bij Villa van Oranje

Midden in een levendige nieuwbouwwijk met jaren 30-architectuur en op loopafstand van twee prachtige parken, ligt Villa van Oranje. Een mix van oud en nieuw is terug te vinden in het gebouw. Het voormalige zusterhuis ‘Oranjeburgh’ is namelijk verbonden aan eigentijdse nieuwbouw. De 25 ruime appartementen zijn gemiddeld 40 m2, waarvan 1 ook geschikt is voor een echtpaar. Alle appartementen beschikken over een eigen badkamer, enkele over een pantry. Daarnaast heeft de zorgvilla twee gezellige woonkamers, een fijne keuken en een prachtige serre voor gezamenlijk gebruik. Ook wordt er gewerkt aan een parkachtige uitstraling door een grote tuin en zonnig terras aan te leggen.

Op Zorgkaart Nederland scoren wij met trots een 7,6

Voorzieningen

In de zorgvilla’s van Stepping Stones vinden we het belangrijk dat er een warme, familiaire sfeer heerst. Dit creëren we onder andere door échte persoonlijke aandacht, de tijd nemen voor elkaar en door fijne activiteiten te organiseren die passen bij de behoeftes van onze bewoners. Maar ook het feit dat familie en vrienden altijd welkom zijn en iedere bewoner zijn appartement in kan richten met eigen meubilair, draagt bij aan een huiselijk en veilig gevoel.

Meer zien van de activiteiten, voorzieningen en het familiegevoel binnen onze villa’s? Bekijk onze Facebookpagina! Facebook icon

Muziektherapie
Wandelen en beweging
Geheugenspellen
Creatieve activiteiten
Culinaire activiteiten

Alles over Stepping Stones en onze zorgvilla's in een overzichtelijke brochure?

Vraag nu gratis aan

Ons zorgteam

Deze en andere zorgprofessionals staan dag en nacht klaar voor onze bewoners.

Locatiemanager Esther Glas
Esther Glas
Locatiemanager
Locatiemanager a.i. Jennefer Luijten
Jennefer Luijten
Locatiemanager a.i.
Woonzorgcoördinator Gracilinda Lopes Sanches
Gracilinda Lopes Sanches
Woonzorgcoördinator
Heeft u vragen? Bel het klantcontactcentrum via
085 – 80 87 010

Praktische zaken

Bereikbaarheid

Villa van Oranje ligt in de prachtige wijk Oranjekwartier, dichtbij het centrum van Schiedam. Maar ook het bruisende Rotterdam is om de hoek, evenals het strand van Hoek van Holland. Er zijn volop faciliteiten in een groene, rustige en veilige omgeving. Ook de grote uitvalswegen zijn goed en snel bereikbaar.

Villa van Oranje

Anna van Saksenstraat 11
3116 BT Schiedam
010 - 302 3300 info@steppingstones.nl

Kom eens bij ons kijken

U bent van harte welkom
Top