Centraal wonen op een historische plek

Welkom bij Villa Stella

In het centrum, vlak bij de binnenstad van Middelburg, staat Villa Stella. Stella betekent ster en verwijst naar de voormalige functie van het gebouw, namelijk de vroegere Sterrenwacht. Ook is het afgeleid van Stella Maris, de ster van de zee. Ouderen met dementie vinden hier een liefdevolle plek om te wonen. Deze voormalige Sterrenwacht aan de Herengracht heeft aan de buitenzijde veel authentieke details en is binnen helemaal gemoderniseerd, zodat het van alle gemakken is voorzien. De 25 appartementen zijn circa 30 m2 tot 45 m2 groot en zijn voorzien van een eigen badkamer. Die aan de straatzijde hebben een prachtig uitzicht over de gracht. Bewoners genieten straks van privacy in hun appartement en ontmoeten elkaar in de gezamenlijke ruimtes en de heerlijke tuin. In juli 2023 zijn de eerste bewoners bij Villa Stella komen wonen.

Op Zorgkaart Nederland scoren wij met trots een 8,8

Voorzieningen

In de zorgvilla’s van Stepping Stones vinden we het belangrijk dat er een warme, familiaire sfeer heerst. Dit creëren we onder andere door échte persoonlijke aandacht, de tijd nemen voor elkaar en door fijne activiteiten te organiseren die passen bij de behoeftes van onze bewoners. Maar ook het feit dat familie en vrienden altijd welkom zijn en iedere bewoner zijn appartement in kan richten met eigen meubilair, draagt bij aan een huiselijk en veilig gevoel.

Meer zien van de activiteiten, voorzieningen en het familiegevoel binnen onze villa’s? Bekijk onze Facebookpagina! Facebook icon

Muzikale activiteiten
Culinaire activiteiten
Geheugenspellen
Creatieve activiteiten
Wandelen en bewegen
Kapper op locatie beschikbaar

Alles over Stepping Stones en onze zorgvilla's in een overzichtelijke brochure?

Vraag nu gratis aan

Ons zorgteam

Deze en andere zorgprofessionals staan dag en nacht klaar voor onze bewoners.

Locatiemanager Peter Boeije
Peter Boeije
Locatiemanager
Woonzorgcoördinator Sytske Franke
Sytske Franke
Woonzorgcoördinator
Heeft u vragen? Bel het klantcontactcentrum via
085 – 80 87 010

Praktische zaken

Bereikbaarheid

Villa Stella ligt in Middelburg, op loopafstand van de binnenstad. Winkels en voorzieningen zijn om de hoek. De authentieke binnenstad is perfect voor een heerlijke stadswandeling. De zorgvilla heeft een unieke ligging aan het water. U kunt parkeren bij één van de betaalde parkeerplekken in de omgeving. In de straat zelf is er vrijwel altijd plek. U kunt ook parkeren op het Molenwater (Pleintje) op Molenwater 49. Deze straat ligt in het verlengde van de Herengracht op een loopafstand van ongeveer 5 minuten.

Villa Stella

Herengracht 50
4331 PX Middelburg
0118 782 000 info@steppingstones.nl
Top