Een mix van oud en nieuw

Welkom bij Villa Rozenburg

Aan de rand van het centrum van Schijndel ligt Villa Rozenburg die in de lente van 2023 haar deuren opent. Een bijzondere zorgvilla met een rijke historie die helemaal teruggaat tot 1912. Niet alleen de gemeenteraad heeft hier jarenlang vergaderd. De bekende Schijndelse kaarsenfamilie Bolsius heeft hier ook een tijd gewoond. Het oude gebouw wordt uitgebouwd met een nieuw gedeelte, waardoor er straks 22 appartementen zijn tussen de 35 en 45 m2, allemaal met een eigen badkamer. Ook komen er fijne gezamenlijke ruimtes, zoals een huiskamer, activiteitenruimte en een fijne leefkeuken, waar we straks het liefst samen koken en eten. In de tuin rondom kan heerlijk worden gewandeld.

Op Zorgkaart Nederland scoren wij met trots een 8,7

Voorzieningen

In de zorgvilla’s van Stepping Stones vinden we het belangrijk dat er een warme, familiaire sfeer heerst. Dit creëren we onder andere door échte persoonlijke aandacht, de tijd nemen voor elkaar en door fijne activiteiten te organiseren die passen bij de behoeftes van onze bewoners. Maar ook het feit dat familie en vrienden altijd welkom zijn en iedere bewoner zijn appartement in kan richten met eigen meubilair, draagt bij aan een huiselijk en veilig gevoel.

Meer zien van de activiteiten, voorzieningen en het familiegevoel binnen onze villa’s? Bekijk onze Facebookpagina! Facebook icon

Muzikale therapie
Culinaire activiteiten
Geheugenspellen
Creatieve activiteiten
Wandelen en bewegen

Alles over Stepping Stones en onze zorgvilla's in een overzichtelijke brochure?

Vraag nu gratis aan

Ons zorgteam

Binnenkort stelt het zorgteam zich aan u voor.

Heeft u vragen? Bel het klantcontactcentrum via
085 – 80 87 010

Praktische zaken

Bereikbaarheid

Villa Rozenburg ligt in het mooie Schijndel, aan de rand van het centrum. Maak een rondje door het nabijgelegen Jansenpark. Bezoek de gezellige winkelstraten, en ontdek de vele kunstwerken verankerd in het landschap.

Villa Rozenburg

Hoofdstraat 190
5481 AK Schijndel
info@steppingstones.nl

Kom binnenkort bij ons kijken

U bent van harte welkom
Top