Een mix van oud en nieuw

Welkom bij Villa Rozenburg

Aan de rand van het centrum van Schijndel ligt Villa Rozenburg. Een bijzondere zorgvilla met een rijke historie die helemaal teruggaat tot 1912. Niet alleen de gemeenteraad heeft hier jarenlang vergaderd. De bekende Schijndelse kaarsenfamilie Bolsius heeft hier ook een tijd gewoond. Het oude gebouw wordt uitgebouwd met een nieuw gedeelte, waardoor er straks 22 appartementen zijn tussen de 35 en 45 m2, allemaal met een eigen badkamer. Ook komen er fijne gezamenlijke ruimtes, zoals een huiskamer, activiteitenruimte en een fijne leefkeuken, waar we straks het liefst samen koken en eten. In de tuin rondom kan heerlijk worden gewandeld.

Op Zorgkaart Nederland scoren wij met trots een 8,8

Voorzieningen

In de zorgvilla’s van Stepping Stones vinden we het belangrijk dat er een warme, familiaire sfeer heerst. Dit creëren we onder andere door échte persoonlijke aandacht, de tijd nemen voor elkaar en door fijne activiteiten te organiseren die passen bij de behoeftes van onze bewoners. Maar ook het feit dat familie en vrienden altijd welkom zijn en iedere bewoner zijn appartement in kan richten met eigen meubilair, draagt bij aan een huiselijk en veilig gevoel.

Meer zien van de activiteiten, voorzieningen en het familiegevoel binnen onze villa’s? Bekijk onze Facebookpagina! Facebook icon

Muzikale therapie
Culinaire activiteiten
Geheugenspellen
Creatieve activiteiten
Wandelen en bewegen

Alles over Stepping Stones en onze zorgvilla's in een overzichtelijke brochure?

Vraag nu gratis aan

Kom naar de koffie-inloopochtend

Elke laatste vrijdag van de maand, tussen 10.00 – 12.00 uur, is dan volop gelegenheid om zonder afspraak de locatie te bekijken, het zorgteam te ontmoeten én al uw vragen te stellen.

Ons zorgteam

Binnenkort stelt de rest het zorgteam zich aan u voor.

Locatiemanager Jolanda van Overdijk
Jolanda van Overdijk
Locatiemanager
Heeft u vragen? Bel het klantcontactcentrum via
085 – 80 87 010

Praktische zaken

Bereikbaarheid

Villa Rozenburg ligt in het mooie Schijndel, aan de rand van het centrum. Maak een rondje door het nabijgelegen Jansenpark. Bezoek de gezellige winkelstraten, en ontdek de vele kunstwerken verankerd in het landschap.

Villa Rozenburg

Hoofdstraat 190
5481 AK Schijndel
info@steppingstones.nl

Kom bij ons kijken

U bent van harte welkom
Top