Een sprookjesachtige villa in een groene omgeving

Welkom bij Villa Regina

Villa Regina ligt op loopafstand van het centrum van Doorn. Een ideale locatie, door de historische ambiance in het dorp en de heerlijke natuur in de nabije omgeving. De zorgvilla heeft een fijne tuin en een sprookjesachtige uitstraling. Als u de ruime hal binnenkomt, voelt u zich direct thuis. De 13 appartementen hebben een prettige lichtinval door de grote ramen en hoge plafonds. Een aantal appartementen zijn geschikt voor echtparen. Iedereen mag het appartement met eigen meubilair inrichten. Soms kunnen huisdieren zelfs meeverhuizen. Dat draagt bij aan het warme familiegevoel in deze villa. Zo bakken we soms ook samen een taart of maken met de bewoners een extraatje voor bij de lunch.

Op Zorgkaart Nederland scoren wij met trots een 8,1

Voorzieningen

Villa Regina vindt sociale en stimulerende activiteiten belangrijk, zoals muziektherapie en creatief bezig zijn. Dat is goed voor het dagelijkse contact en het behoud van vaardigheden. Ook zijn er voorzieningen voor het welzijn van de bewoners, zoals een kapster, manicure en fysiotherapeut.

Meer zien van de activiteiten, voorzieningen en het familiegevoel binnen onze villa’s? Bekijk onze Facebookpagina! Facebook icon

Fysiotherapie
Muziektherapie
Wandelen en beweging
Creatieve activiteiten
Tandarts
Kapper
Specialist oudergeneeskunde
Geheugenspellen

Alles over Stepping Stones en onze zorgvilla's in een overzichtelijke brochure?

Vraag nu gratis aan

Ons zorgteam

Deze en andere zorgprofessionals staan dag en nacht klaar voor onze bewoners.

Locatiemanager Lisette van Ginhoven
Lisette van Ginhoven
Locatiemanager
Zorgcoördinator Evelien Haeck
Evelien Haeck
Zorgcoördinator
Heeft u vragen? Bel het klantcontactcentrum via
085 – 80 87 010

Praktische zaken

Bereikbaarheid

Doorn is makkelijk bereikbaar vanaf de A12. Utrecht en Amersfoort liggen op maar 20 minuten rijden. Bezoek is altijd welkom, bijvoorbeeld om mee te doen met activiteiten of een kopje koffie te komen drinken.

Villa Regina

Julianaweg 47
3941 DL Doorn
034 341 3659 info@steppingstones.nl

Kom eens bij ons kijken

U bent van harte welkom
Top