Nieuwe villa nabij populair natuurgebied

Welkom bij Villa Ouderkerk

Vlakbij het populaire natuurgebied De Rondehoep, nabij de Amstel, heeft Villa Ouderkerk in december jongstleden haar deuren geopend. Deze nieuwbouwlocatie is ontworpen in de stijl van de karakteristieke, historische uitstraling van Ouderkerk aan de Amstel. De 32 appartementen in deze zorgvilla bieden mensen met dementie een fijne, waardige en liefdevolle plek om te wonen. De appartementen zijn circa 32 m2 tot 52 m2 groot en zijn allemaal voorzien van een eigen badkamer. Sommige appartementen zijn geschikt voor echtparen. De villa heeft verschillende gezamenlijke ruimtes waaronder twee woonkamers, een eetkamer en een ruime leefkeuken. Bewoners kunnen ook genieten van de riante tuin en het weidse uitzicht.

Op Zorgkaart Nederland scoren wij met trots een 8,8

Voorzieningen

In de zorgvilla’s van Stepping Stones vinden we het belangrijk dat er een warme, familiaire sfeer heerst. Dit creëren we onder andere door échte persoonlijke aandacht, de tijd nemen voor elkaar en door fijne activiteiten te organiseren die passen bij de behoeftes van onze bewoners. Maar ook het feit dat familie en vrienden altijd welkom zijn en iedere bewoner zijn appartement in kan richten met eigen meubilair, draagt bij aan een huiselijk en veilig gevoel.

Meer zien van de activiteiten, voorzieningen en het familiegevoel binnen onze villa’s? Bekijk onze Facebookpagina! Facebook icon

Muzikale activiteiten
Culinaire activiteiten
Geheugenspellen
Creatieve activiteiten
Wandelen en bewegen

Alles over Stepping Stones en onze zorgvilla's in een overzichtelijke brochure?

Vraag nu gratis aan

Ons zorgteam

Deze en andere zorgprofessionals staan dag en nacht klaar voor onze bewoners.

Locatiemanager Karin Radwan
Karin Radwan
Locatiemanager
Heeft u vragen? Bel het klantcontactcentrum via
085 – 80 87 010

Praktische zaken

Bereikbaarheid

Villa Ouderkerk ligt aan de rand van een rustige wijk in Ouderkerk aan de Amstel, vlakbij diverse parken en natuurgebied De Ronde Hoep. In het centrum vindt u diverse gezellige restaurants. U kunt gratis parkeren op het terrein van de villa of in de omliggende wijk. De ingang ligt aan de Jan Benninghweg.

Villa Ouderkerk

Polderweg 3 (Ingang Jan Benninghweg)
1191 JR Ouderkerk aan de Amstel
020 - 809 95 60 info@steppingstones.nl

Kom eens bij ons kijken

U bent van harte welkom
Top