Prachtig wonen in een groene omgeving

Welkom bij Villa Nuova

In mei 2021 zijn de deuren van Villa Nuova geopend. Een mix van oud en nieuw is terug te vinden in deze statige zorgvilla. Het voormalige gebouw dat hier sinds 1863 stond is opnieuw opgebouwd en verbonden aan eigentijdse nieuwbouw, door middel van een prachtige aanbouw. Er zijn 30 appartementen van 28 tot 50 vierkante meter. Alle appartementen beschikken over een eigen badkamer en zijn uitgerust met slimme voorzieningen. Daarnaast heeft de zorgvilla een gezellige woon- en eetkamer en een bibliotheek. Heeft u of uw naaste interesse in wonen in Villa Nuova? Plant u dan gerust een vrijblijvende rondleiding in. Uiteraard treffen wij voorzorgsmaatregelen zodat u veilig kunt bezichtigen ten tijde van corona. Mocht u om een andere reden interesse hebben in een rondleiding, bijvoorbeeld omdat u buurtbewoner bent en graag kennis wil maken, dan kunt u ook onze website in de gaten houden. We plannen rondleidingen voor (kleine) groepen zodra dit weer mogelijk is.

Op Zorgkaart Nederland scoren wij met trots een 8,7

Voorzieningen

In de zorgvilla’s van Stepping Stones vinden we het belangrijk dat er een warme, familiaire sfeer heerst. Dit creëren we onder andere door échte persoonlijke aandacht, de tijd nemen voor elkaar en door fijne activiteiten te organiseren die passen bij de behoeftes van onze bewoners. Maar ook het feit dat familie en vrienden altijd welkom zijn en iedere bewoner zijn appartement in kan richten met eigen meubilair, draagt bij aan een huiselijk en veilig gevoel.

Meer zien van de activiteiten, voorzieningen en het familiegevoel binnen onze villa’s? Bekijk onze Facebookpagina! Facebook icon

Muziektherapie
Wandelen en bewegen
Creatieve activiteiten
Geheugenspellen
Culinaire activiteiten

Alles over Stepping Stones en onze zorgvilla's in een overzichtelijke brochure?

Vraag nu gratis aan

Ons zorgteam

Deze en andere zorgprofessionals staan dag en nacht klaar voor onze bewoners.

Ineke Dorland-Theunisse
Ineke Dorland-Theunisse
Locatiemanager
Maud de Kievit
Maud de Kievit
Verzorgende IG
Christa Ringlever
Christa Ringlever
Woonzorgcoördinator
Heeft u vragen? Bel het hoofdkantoor via
085 – 80 87 010

Praktische zaken

Bereikbaarheid

Villa Nuova is goed bereikbaar. Het ligt in een rustige buurt aan de rand van Vorden, met het centrum en allerlei voorzieningen binnen handbereik. De groene, natuurrijke omgeving met veel kastelen is bij uitstek geschikt voor een wandeling of uitstapje.

Villa Nuova

Zutphenseweg 73
7251 DJ Vorden
085 – 80 87 010 info@steppingstones.nl

Kom eens bij ons kijken

U bent van harte welkom
Top