Uniek wonen in een nieuwe groene wijk

Welkom bij Villa Nova

Villa Nova bevindt zich op een voormalige schoollocatie in Leusden, grenzend aan het natuurgebied De Schoolsteegse Bosjes. De zorgvilla bestaat uit 4 bouwlagen en heeft een lichte en ruimtelijke uitstraling. Op de begane grond zijn verschillende gezellige gemeenschappelijke ruimtes, denk hierbij aan een keuken, eetgedeelte en twee woonkamers. Ook is er een eigen, afgesloten tuin. Boven de begane grond zijn 3 woonlagen, met in totaal 21 appartementen voor ouderen met dementie. De appartementen zijn gemiddeld 40 m2, hebben een eigen badkamer en een pantry. Villa Nova is onderdeel van nieuwbouwproject ‘De Verborgen Tuinen’, de focus binnen dit project ligt op het creëren van een hecht, veilig wijkgevoel, met een groen en sfeervol karakter.

Op Zorgkaart Nederland scoren wij met trots een 8,2

Voorzieningen

In de zorgvilla’s van Stepping Stones vinden we het belangrijk dat er een warme, familiaire sfeer heerst. Dit creëren we onder andere door échte persoonlijke aandacht, de tijd nemen voor elkaar en door fijne activiteiten te organiseren die passen bij de behoeftes van onze bewoners. Maar ook het feit dat familie en vrienden altijd welkom zijn en iedere bewoner zijn appartement in kan richten met eigen meubilair, draagt bij aan een huiselijk en veilig gevoel.

Meer zien van de activiteiten, voorzieningen en het familiegevoel binnen onze villa’s? Bekijk onze Facebookpagina! Facebook icon

Muziektherapie
Wandelen en beweging
Geheugenspellen
Creatieve activiteiten
Rolstoeltoegankelijk
Culinaire activiteiten

Alles over Stepping Stones en onze zorgvilla's in een overzichtelijke brochure?

Vraag nu gratis aan

Kom naar de koffie-inloopochtend

Elke eerste dinsdag van de maand, tussen 11.00 – 12.00 uur, is dan volop gelegenheid om zonder afspraak de locatie te bekijken, het zorgteam te ontmoeten én al uw vragen te stellen.

Ons zorgteam

Deze en andere zorgprofessionals staan dag en nacht klaar voor onze bewoners.

Locatiemanager Sandra Westeneng
Sandra Westeneng
Locatiemanager
Teamleider Cindy Hoekzema
Cindy Hoekzema
Teamleider
Heeft u vragen? Bel het klantcontactcentrum via
085 – 80 87 010

Praktische zaken

Bereikbaarheid

Villa Nova ligt centraal in Leusden, tegenover het typische Hollandse landschap met weilanden, sloten en mooie boerderijen. Maar ook het winkelcentrum Hamershof en theater De Tuin zijn om de hoek. Behoefte aan een grotere stad? Dan rijd je in slechts 15 minuten de historische binnenstad van Amersfoort binnen.

Villa Nova

Hagenstein 40
3834 BZ Leusden
033 204 5200 info@steppingstones.nl

Kom eens bij ons kijken

U bent van harte welkom
Top