Historische charme in een groene omgeving

Welkom bij Villa Meirin

Bijzonder wonen in een voormalig klooster. Dat kan in Villa Meirin. Meirin betekent voorspoed in het oud-Fries en dat is precies wat wij voor ogen hebben: een fijne, waardige en liefdevolle plek voor ouderen met dementie om te wonen. In totaal zijn er 27 appartementen van tussen de 32m2 en 52m2 met veel lichtinval en meerdere gezamenlijke ruimtes waar we samen eten en activiteiten ondernemen. Er zijn 2 appartementen geschikt voor echtparen die zelfstandig willen wonen, maar wel gebruik willen maken van de faciliteiten in de villa en van de zorg. Deze hebben ook een keuken. In juni 2023 hebben we onze eerste bewoonster verwelkomt. Tijdelijk in de villa verblijven? Ook voor tijdelijke zorg bent u bij ons welkom. U vindt meer informatie over tijdelijk verblijf door op de knop naast de foto te klikken.

Op Zorgkaart Nederland scoren wij met trots een 8,8

Voorzieningen

In de zorgvilla’s van Stepping Stones vinden we het belangrijk dat er een warme, familiaire sfeer heerst. Dit creëren we onder andere door échte persoonlijke aandacht, de tijd nemen voor elkaar en door fijne activiteiten te organiseren die passen bij de behoeftes van onze bewoners. Maar ook het feit dat familie en vrienden altijd welkom zijn en iedere bewoner zijn appartement in kan richten met eigen meubilair, draagt bij aan een huiselijk en veilig gevoel.

Meer zien van de activiteiten, voorzieningen en het familiegevoel binnen onze villa’s? Bekijk onze Facebookpagina! Facebook icon

Muzikale activiteiten
Geheugenspellen
Wandelen en bewegen
Culinaire activiteiten
Creatieve activiteiten

Alles over Stepping Stones en onze zorgvilla's in een overzichtelijke brochure?

Vraag nu gratis aan

Kom naar ons koffie inloopmoment

Sfeer proeven? Loop elke eerste woensdag van de maand vrijblijvend binnen tussen 13:00 en 16:00 uur. Er is dan volop gelegenheid om de locatie te bekijken, het zorgteam te ontmoeten én al uw vragen te stellen. Aanmelden is niet nodig.

Ons zorgteam

Deze en andere zorgprofessionals staan dag en nacht klaar voor onze bewoners.

Teamleider Zorg Lisa Althuis
Lisa Althuis
Teamleider Zorg
Heeft u vragen? Bel het klantcontactcentrum via
085 – 80 87 010

Praktische zaken

Bereikbaarheid

Villa Meirin ligt in Witmarsum, een klein dorp in de gemeente Súdwest-Fryslân. Goed te bereiken via de A7 en ideaal voor bewoners en familieleden die van natuur houden. Onze zorgvilla heeft een prachtige ligging. Bewoners kunnen hier genieten van de weidse uitzichten en de naastgelegen sportvelden. U kunt gratis parkeren op het terrein van de villa.

Villa Meirin

Arumerweg 66
8748 AE Witmarsum
085 - 808 7010 info@steppingstones.nl
Top