Bijzonder wonen in een monumentale zorgvilla

Welkom bij Villa Maria

Wonen in stijl, dat kan in de voormalige Mariakerk met pastorie. Dit indrukwekkende gebouw is volledig gerenoveerd tot comfortabele en overzichtelijke zorgvilla, met respect voor het verleden. De beelden in de gang, glas-in-lood ramen en kerkelijke gewelven zijn bewaard gebleven. Er zijn 32 appartementen van tussen de 32 tot en met 59 meter groot, waarvan er maar liefst acht geschikt zijn voor echtparen. Elk appartement is uniek en heeft prachtige elementen zoals boogramen, glas in lood of een rond plafond. De hoge ramen en plafonds zorgen tevens voor veel lichtinval en ruimte. In de fijne gezamenlijke ruimtes met verschillende zitjes en een mooie besloten tuin doen we activiteiten en eten we samen. In de voormalige kapel vindt u een stilteruimte. Daar kan een kaarsje worden aangestoken, kunnen activiteiten zoals mindfulness worden gedaan of kan er even rustig gezeten worden met familie. Ook is er een biljart met (binnenkort) een bar. Op de 1e verdieping hebben we een salon ingericht waar op afspraak gebruik van kan worden gemaakt. Ook organiseren we muzikale activiteiten en vinden er regelmatig optredens plaats in Villa Maria. Dat is bijzonder wonen in een gezellige wijk in Tilburg.

Op Zorgkaart Nederland scoren wij met trots een 8,1

Voorzieningen

In de zorgvilla’s van Stepping Stones vinden we het belangrijk dat er een warme, familiaire sfeer heerst. Dit creëren we onder andere door échte persoonlijke aandacht, de tijd nemen voor elkaar en door fijne activiteiten te organiseren die passen bij de behoeftes van onze bewoners. Maar ook het feit dat familie en vrienden altijd welkom zijn en iedere bewoner zijn appartement in kan richten met eigen meubilair, draagt bij aan een huiselijk en veilig gevoel.

Meer zien van de activiteiten, voorzieningen en het familiegevoel binnen onze villa’s? Bekijk onze Facebookpagina! Facebook icon

Muziektherapie
Geheugenspellen
Wandelen en bewegen
Culinaire activiteiten
Creatieve activiteiten

Alles over Stepping Stones en onze zorgvilla's in een overzichtelijke brochure?

Vraag nu gratis aan

Ons zorgteam

Deze en andere zorgprofessionals staan dag en nacht klaar voor onze bewoners.

Locatiemanager Anita Dils
Anita Dils
Locatiemanager
Teamleider Marianne Langerwerf
Marianne Langerwerf
Teamleider
Woonzorgcoördinator Amber Gosens
Amber Gosens
Woonzorgcoördinator
Welzijnscoördinator Bart Donkers
Bart Donkers
Welzijnscoördinator
Heeft u vragen? Bel het klantcontactcentrum via
085 – 80 87 010

Praktische zaken

Bereikbaarheid

Villa Maria heeft een fijne ligging in de gezellige woonwijk Korvel in Tilburg. Goed bereikbaar via de A58 en dichtbij de bruisende binnenstad met diverse faciliteiten. Om de hoek ligt het Kromhoutpark. Een fijn stadspark met een mooie, grote vijver en een groot grasveld waar heerlijk gewandeld kan worden. De ingang van de villa en het parkeerterrein vindt u links van de villa, aan de Thomas van Kempenstraat.

Villa Maria

Ringbaan West 300
5025 VB Tilburg
013 782 0120 info@steppingstones.nl

Kom eens bij ons kijken

U bent van harte welkom
Top