Huiselijke sfeer op een prachtige locatie

Welkom bij Villa Koornmarkt

Aan de Koornmarkt, midden in het historisch centrum van Kampen, ligt Villa Koornmarkt. Het monumentale pand aan het oudste plein van de Hanzestad heeft veel authentieke details, maar is van alle moderne gemakken voorzien. Over twee gebouwen verdeeld heeft de villa 37 appartementen, tussen de 23 en 59 vierkante meter. Hiervan zijn 2 appartementen geschikt voor tijdelijke zorg. Ook zijn er appartementen geschikt voor echtparen. De appartementen hebben allemaal een eigen badkamer. Naast wonen is er op deze locatie een kleinschalige dagbesteding voor ouderen gestart. Met de juiste indicatie wordt de dagbesteding vergoed. Verderop vindt u meer informatie over de dagbesteding bij Villa Koornmarkt.

Op Zorgkaart Nederland scoren wij met trots een 8,3

Voorzieningen

Het gebouw is rolstoeltoegankelijk en elke verdieping is bereikbaar met de lift. Iedere bewoner krijgt een persoonlijk alarmeringssysteem waarmee 24 uur per dag hulp kan worden ingeroepen. De bewoners brengen samen graag een bezoek aan een museum of maken een wandeling. Voor bewoners die daar behoefte aan hebben, gaan we regelmatig naar de naastgelegen Bovenkerk. Er is een prachtige binnentuin met gezellige terrassen. Heel fijn om hier op een zonnige dag te genieten van een kopje koffie of wijntje. De tuin wordt gekleurd door hagen en hortensia’s. In één van de gebouwen is de woon-eetkamer, met zijn hoge ramen en ruimte lichtinval, het warme hart van de locatie. Hier genieten onze bewoners samen van het eten, zijn er creatieve activiteiten of geniet men gewoon even van de rust. Daarnaast zijn er een zonnige serre en bibliotheek waar u in alle rust een boekje of de krant kunt lezen. Eén van de gebouwen beschikt ook over een fysioruimte.

Meer zien van de activiteiten, voorzieningen en het familiegevoel binnen onze villa’s? Bekijk onze Facebookpagina! Facebook icon

Fysiotherapeut
Specialist Ouderengeneeskunde
Wandelen en bewegen
Ergotherapeut
Kapper
Tandarts
Creatieve activiteiten
Pedicure
Muziekactiviteiten
Geheugenspellen

Alles over Stepping Stones en onze zorgvilla's in een overzichtelijke brochure?

Vraag nu gratis aan

Dagbesteding bij Villa Koornmarkt

Ervaart u geheugenproblematiek zoals dementie, zoekt u een prettige invulling voor uw dag of wilt u uw mantelzorger ontlasten? Wilt u daarnaast nog wel graag zo lang mogelijk thuis blijven wonen? Dan is dagbesteding misschien iets voor u. Lees verder >

Ons zorgteam

Deze en andere zorgprofessionals staan dag en nacht klaar voor onze bewoners.

Locatiemanager Ruud van Doorn
Ruud van Doorn
Locatiemanager
Zorgcoördinator Ellen ten Hove
Ellen ten Hove
Zorgcoördinator
Coördinator welzijn en zorg Sigrid van der Veer
Sigrid van der Veer
Coördinator welzijn en zorg
Heeft u vragen? Bel het hoofdkantoor via
085 – 80 87 010

Praktische zaken

Bereikbaarheid

Via de N50 afslag Kampen bent u binnen 5 minuten bij ons. U kunt betaald parkeren op het Muntplein, maximaal 3 uur. De authentieke binnenstad en IJsselkade zijn perfecte plekken voor een heerlijke stadwandeling. Alle winkels en voorzieningen zijn om de hoek.

Villa Koornmarkt

Koornmarkt 1 (ingang Prinsenstraat)
8261 JX Kampen
088 - 525 3901 info@steppingstones.nl

Kom eens bij ons kijken

U bent van harte welkom
Top