Huiselijke sfeer op een prachtige locatie

Welkom bij Villa Koornmarkt

Aan de Koornmarkt, midden in het historisch centrum van Kampen, ligt Villa Koornmarkt. Het monumentale pand aan het oudste plein van de Hanzestad heeft veel authentieke details, maar is van alle moderne gemakken voorzien. De villa beschikt over 26 appartementen van tussen de 23 en 59 vierkante meter. Ook zijn er appartementen geschikt voor echtparen. De appartementen hebben allemaal een eigen badkamer.

Op Zorgkaart Nederland scoren wij met trots een 8,6

Voorzieningen

Het gebouw is rolstoeltoegankelijk en elke verdieping is bereikbaar met de lift. Iedere bewoner krijgt een persoonlijk alarmeringssysteem waarmee 24 uur per dag hulp kan worden ingeroepen. De bewoners brengen samen graag een bezoek aan een museum of maken een wandeling. Voor bewoners die daar behoefte aan hebben, gaan we regelmatig naar de naastgelegen Bovenkerk. Er is een prachtige binnentuin met gezellige terrassen. Heel fijn om hier op een zonnige dag te genieten van een kopje koffie of wijntje. De tuin wordt gekleurd door hagen en hortensia’s. In één van de gebouwen is de woon-eetkamer, met zijn hoge ramen en ruimte lichtinval, het warme hart van de locatie. Hier genieten onze bewoners samen van het eten, zijn er creatieve activiteiten of geniet men gewoon even van de rust. Daarnaast zijn er een zonnige serre waar u in alle rust een boekje of de krant kunt lezen.

Meer zien van de activiteiten, voorzieningen en het familiegevoel binnen onze villa’s? Bekijk onze Facebookpagina! Facebook icon

Fysiotherapeut
Specialist Ouderengeneeskunde
Wandelen en bewegen
Ergotherapeut
Kapper
Tandarts
Creatieve activiteiten
Pedicure
Muziekactiviteiten
Geheugenspellen

Alles over Stepping Stones en onze zorgvilla's in een overzichtelijke brochure?

Vraag nu gratis aan

Kom naar ons koffie inloopmoment

Sfeer proeven? Loop elke 2e dinsdag van de maand vrijblijvend binnen tussen 10:00 en 11:00 uur. Er is dan volop gelegenheid om de locatie te bekijken, het zorgteam te ontmoeten én al uw vragen te stellen. Aanmelden is niet nodig.

Ons zorgteam

Deze en andere zorgprofessionals staan dag en nacht klaar voor onze bewoners.

Locatiemanager a.i. Nathalie Boneschansker
Nathalie Boneschansker
Locatiemanager a.i.
Heeft u vragen? Bel het klantcontactcentrum via
085 – 80 87 010

Praktische zaken

Bereikbaarheid

Via de N50 afslag Kampen bent u binnen 5 minuten bij ons. U kunt betaald parkeren op het Muntplein, maximaal 3 uur. Gratis parkeert u op het Burgemeester Berghuisplein 1, vanaf daar is het circa 10 minuten lopen naar de villa. De authentieke binnenstad en IJsselkade zijn perfecte plekken voor een heerlijke stadwandeling. Alle winkels en voorzieningen zijn om de hoek.

Villa Koornmarkt

Koornmarkt 1 (ingang Prinsenstraat tegenover nr. 31)
8261 JX Kampen
088 - 525 3901 info@steppingstones.nl

Kom eens bij ons kijken

U bent van harte welkom
Top