Een warm thuis in een groene omgeving

Welkom bij Villa Horst en Berg

Aan de rand van de Heuvelrug, nabij het bosrijke Lage Vuursche en Paleis Soestdijk, vindt u Villa Horst en Berg. Deze zorgvilla bestaat uit drie unieke gebouwen; een nieuwbouw, villa en koetshuis. De 34 appartementen in de nieuwbouw en villa bieden mensen met dementie een fijne, waardige en liefdevolle plek om te wonen. In het koetshuis vindt u 2 appartementen voor 2 echtparen die zelfstandig kunnen wonen, maar die wel gebruik willen maken van de faciliteiten in de villa. De appartementen zijn circa 35 m2 tot 55 m2 groot en hebben een eigen badkamer. De appartementen in het koetshuis hebben tevens een keuken. Op het bijgelegen landgoed Eickenhorst kunt u heerlijk op het terras zitten of u kunt hier wandelen en genieten van de grote vijver met fontein. De villa wordt naar verwachting begin 2022 geopend.

Op Zorgkaart Nederland scoren wij met trots een 8,7

Voorzieningen

In de zorgvilla’s van Stepping Stones vinden we het belangrijk dat er een warme, familiaire sfeer heerst. Dit creëren we onder andere door échte persoonlijke aandacht, de tijd nemen voor elkaar en door fijne activiteiten te organiseren die passen bij de behoeftes van onze bewoners. Maar ook het feit dat familie en vrienden altijd welkom zijn en iedere bewoner zijn appartement in kan richten met eigen meubilair, draagt bij aan een huiselijk en veilig gevoel.

Meer zien van de activiteiten, voorzieningen en het familiegevoel binnen onze villa’s? Bekijk onze Facebookpagina! Facebook icon

Muzikale activiteiten
Culinaire activiteiten
Geheugenspellen
Creatieve activiteiten
Wandelen en bewegen

Alles over Stepping Stones en onze zorgvilla's in een overzichtelijke brochure?

Vraag nu gratis aan

Werken bij Villa Horst en Berg

Heeft u interesse om bij Villa Horst en Berg te werken? Kijk dan voor de actuele vacatures op de vacaturepagina.

Ons zorgteam

Binnenkort stelt het zorgteam zich aan u voor.

Locatiemanager
Locatiemanager
Woonzorgcoördinator
Woonzorgcoördinator
Verpleegkundige
Verpleegkundige
Heeft u vragen? Bel het hoofdkantoor via
085 – 80 87 010

Praktische zaken

Bereikbaarheid

Villa Horst en Berg ligt parallel aan de N234, Biltseweg. Op het terrein is er voldoende parkeergelegenheid. De zorgvilla ligt op nog geen 4 kilometer afstand van Paleis Soestdijk en op nog geen 6 kilometer van Lage Vuursche. Hier kunt u heerlijk wandelen of genieten van één van de restaurants. Het centrum van Soest ligt op ongeveer 3 kilometer van de villa.

Villa Horst en Berg

Jachthuislaan 55
3762 LB Soest
085 – 80 87 010 info@steppingstones.nl
Top