Gezelligheid in een ruimtelijke zorgvilla

Welkom bij Villa Gardiaan

Villa Gardiaan is een voormalig klooster in het historische centrum van Dongen. Veel originele elementen zijn bewaard gebleven, welke we hebben gecombineerd met een eigentijdse inrichting. Het ruime gebouw straalt warmte uit. De appartementen zijn 29 m2 tot 67 m2 groot en deze bieden veel privacy. De sfeervolle binnenplaats is een prachtige plek voor gezamenlijke activiteiten en ontspanning. Naast de binnenplaats is er een grote tuin achter het pand, ideaal voor bewegingsactiviteiten. Hier voelt iedereen zich thuis. We runnen samen het huishouden, als een familie. Het welzijn en de zorg sluiten we aan op onze bewoners. Naast bakactiviteiten komen er ook regelmatig dieren op bezoek, organiseren we optredens en trekken we er samen op uit.

Op Zorgkaart Nederland scoren wij met trots een 8,7

Voorzieningen

Er is van alles te doen voor de bewoners, zoals muziektherapie en creatieve activiteiten. Maar ook een kapster en tandarts zijn aanwezig. En uiteraard zijn er volop zorgvoorzieningen, zoals een fysiotherapeut, een huisarts, en een specialist ouderengeneeskunde.

Meer zien van de activiteiten, voorzieningen en het familiegevoel binnen onze villa’s? Bekijk onze Facebookpagina! Facebook icon

Fysiotherapie
Muziektherapie
Wandelen en beweging
Geheugenspellen
Creatieve activiteiten
Tandarts
Kapper
Specialist ouderengeneeskunde

Alles over Stepping Stones en onze zorgvilla's in een overzichtelijke brochure?

Vraag nu gratis aan

Kom naar ons koffie inloopmoment

Sfeer proeven? Loop elke 2e vrijdag van de maand vrijblijvend binnen tussen 10:00 en 12:00 uur. Er is dan volop gelegenheid om de locatie te bekijken, het zorgteam te ontmoeten én al uw vragen te stellen. Aanmelden is niet nodig.

Ons zorgteam

Deze en andere zorgprofessionals staan dag en nacht klaar voor onze bewoners.

Locatiemanager Jennefer Luijten
Jennefer Luijten
Locatiemanager
Welzijnscoach Amerentia Loomeijer
Amerentia Loomeijer
Welzijnscoach
Woonzorgcoördinator Tamara Damen
Tamara Damen
Woonzorgcoördinator
Woonzorgcoördinator plus Angela Binnenweg
Angela Binnenweg
Woonzorgcoördinator plus
Heeft u vragen? Bel het klantcontactcentrum via
085 – 80 87 010

Praktische zaken

Bereikbaarheid

Het gezellige Dongen ligt tussen Breda en Tilburg en is omgeven door landelijke gebieden en veel bos. Villa Gardiaan staat midden in het centrum van het dorp. De zorgvilla is prima via de hoofdwegen te bereiken. Bij de locatie is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Villa Gardiaan

Schoolstraat 3
5104 JN Dongen
0162 - 560 800 info@steppingstones.nl

Kom eens bij ons kijken

U bent van harte welkom
Top