Sfeervol wonen in een natuurrijke omgeving

Welkom bij Villa Florian

In de nieuw gerealiseerde wijk in Blaricum, Blaricummermeent, vindt u Villa Florian. Deze speelse en gevarieerde wijk is geïnspireerd op het oude Blaricum. De 29 appartementen in Villa Florian bieden mensen met dementie een fijne, waardige en liefdevolle plek om te wonen. De woonruimtes zijn circa 37 m2 tot 85 m2 groot en zijn allemaal voorzien van een eigen badkamer. Enkele appartementen zijn geschikt voor echtparen en hebben een eigen dakterras. Alle bewoners kunnen genieten van de gezamenlijke ruimtes en de besloten tuin met diverse terrassen. Villa Florian is uniek voor Blaricum, het is de eerste woonzorglocatie in deze plaats waar mensen met dementie kunnen komen wonen. De villa wordt naar verwachting in het voorjaar van 2022 geopend.

Op Zorgkaart Nederland scoren wij met trots een 8,7

Voorzieningen

In de zorgvilla’s van Stepping Stones vinden we het belangrijk dat er een warme, familiaire sfeer heerst. Dit creëren we onder andere door échte persoonlijke aandacht, de tijd nemen voor elkaar en door fijne activiteiten te organiseren die passen bij de behoeftes van onze bewoners. Maar ook het feit dat familie en vrienden altijd welkom zijn en iedere bewoner zijn appartement in kan richten met eigen meubilair, draagt bij aan een huiselijk en veilig gevoel.

Meer zien van de activiteiten, voorzieningen en het familiegevoel binnen onze villa’s? Bekijk onze Facebookpagina! Facebook icon

Muzikale activiteiten
Culinaire activiteiten
Geheugenspellen
Creatieve activiteiten
Wandelen en bewegen

Alles over Stepping Stones en onze zorgvilla's in een overzichtelijke brochure?

Vraag nu gratis aan

Werken bij Villa Florian

Heeft u interesse om te komen werken bij Villa Florian? Kijk dan voor de actuele vacatures op de vacaturepagina.

Ons zorgteam

Binnenkort stelt het zorgteam zich aan u voor.

Locatiemanager
Locatiemanager
Woonzorgcoördinator
Woonzorgcoördinator
Verpleegkundige
Verpleegkundige
Heeft u vragen? Bel het hoofdkantoor via
085 – 80 87 010

Praktische zaken

Bereikbaarheid

Villa Florian ligt in de nieuwe woonwijk Blaricummermeent, tussen Blaricum en het Gooimeer. Wie in Blaricummermeent woont kan genieten van de rivier De Meentstroomt die al kronkelend door de wijk loopt. Naast de rivier vindt u een park voorzien van diverse gekleurde bloemvlakken. Hier kunt u wandelen en tot rust komen op één van de bankjes. Op het eigen terrein en in de omliggende straten kunt u kosteloos parkeren.

Villa Florian

Jufferlaan 2
1262 BB Blaricum
085 – 80 87 010 info@steppingstones.nl
Top