Modern wonen in het groen

Welkom bij Villa Esdorp

Midden in het autovrije Parc de Zwijger in Wezep staat Villa Esdorp. De voormalige kazerne in het mooie en rustige dorp aan de rand van de Veluwe, is omgebouwd tot een kleinschalige locatie met hoge ramen en een karakteristieke entree. Onze zorgvilla heeft 20 appartementen van 27 tot 40 vierkante meter. In Villa Esdorp is het comfortabel wonen met 24-uurs dementiezorg, afgestemd op de wensen en behoeftes van onze bewoners. De twee woonkamers en keuken vormen het hart van de zorgvilla. Fijne plekken voor een praatje of een gezellige activiteit.

Op Zorgkaart Nederland scoren wij met trots een 9,2

Voorzieningen

Elke appartement heeft een woonkamer met slaapgelegenheid en een eigen badkamer met toilet. Daarnaast is het appartement voorzien van slimme technieken die we kunnen inschakelen wanneer dit nodig is of daar behoefte aan heeft. Denk hierbij bijvoorbeeld aan personenalarmering. De gehele locatie is rolstoeltoegankelijk. Het L-vormige gebouw heeft een tuin en meerdere terrassen, waaronder eentje op het zuiden. Zo kunnen bewoners heerlijk in de buitenlucht van de zon genieten. Ook zijn er moesbakken die door bewoners zelf onderhouden worden. En gaan we graag samen de deur uit om een stukje te varen, een hapje te eten of een museum te bezoeken. Vanaf de locatie kijkt men uit over de prachtige tuin met fontein. We organiseren zorg samen met andere (lokale) zorgprofessionals. Denk aan een huisarts, fysiotherapeut, tandarts of specialist ouderengeneeskunde. U heeft vrije artsenkeuze; de meeste zorgvilla’s hebben ook intensieve samenwerkingen waar u gebruik van kunt maken. De zorgkosten worden door de zorgverzekeraar vergoed volgens uw afgesproken polis. Hoe het werkt voor diensten en services als haar-, huid- en voetverzorging leest u hier in de toelichting op het VPT.

Meer zien van de activiteiten, voorzieningen en het familiegevoel binnen onze villa’s? Bekijk onze Facebookpagina! Facebook icon

Fysiotherapeut
Ergotherapeut
Specialist Ouderengeneeskunde
Activiteiten
Pedicure
Huisarts
Tandarts
Wandelen

Alles over Stepping Stones en onze zorgvilla's in een overzichtelijke brochure?

Vraag nu gratis aan

Ons zorgteam

Deze en andere zorgprofessionals staan dag en nacht klaar voor onze bewoners.

Locatiemanager Nathalie Boneschansker
Nathalie Boneschansker
Locatiemanager
Heeft u vragen? Bel het klantcontactcentrum via
085 – 80 87 010

Praktische zaken

Bereikbaarheid

Villa Esdorp ligt in een heerlijke, landelijke omgeving waar de mensen elkaar nog kennen. Het omliggende gebied is perfect om te wandelen en het dorpscentrum van Wezep is op 500 meter afstand. Bovendien ligt het pittoreske Hattem op 10 minuten rijden. De entree van de locatie is gelegen aan de Zuiderzeestraatweg. Zowel vanaf de A28 afslag Wezep of de A50 afslag Hattem staat u binnen 10 minuten bij ons voor de deur. Hier kunt u ook gemakkelijk parkeren.

Villa Esdorp

Parc de Zwijger 3
8091 CZ Wezep
06 41 07 32 22 info@steppingstones.nl

Kom eens bij ons kijken

U bent van harte welkom
Top