Een sfeervol en warm thuis

Welkom bij Villa Eikenbosch

Aan de rand van het Brabantse Berkel-Enschot staat Villa Eikenbosch. Een prachtige zorgvilla voor ouderen met dementie. De villa bestaat uit twee delen: de voormalige ‘Villa de Vier Schouwen’ en een nieuw gedeelte. De 22 appartementen zijn gemiddeld 30 m2 groot en beschikken over een eigen badkamer. Er is 1 appartement geschikt voor een echtpaar. Op de begane grond vindt u mooie gemeenschappelijke ruimtes, denk hierbij aan een keuken, woonkamer en eetkamer. Ook wordt er gewerkt aan een parkachtige uitstraling door een grote tuin en zonnig terras aan te leggen.

Op Zorgkaart Nederland scoren wij met trots een 9,5

Voorzieningen

In de zorgvilla’s van Stepping Stones vinden we het belangrijk dat er een warme, familiaire sfeer heerst. Dit creëren we onder andere door échte persoonlijke aandacht, de tijd nemen voor elkaar en door fijne activiteiten te organiseren die passen bij de behoeftes van onze bewoners. Maar ook het feit dat familie en vrienden altijd welkom zijn en iedere bewoner zijn appartement in kan richten met eigen meubilair, draagt bij aan een huiselijk en veilig gevoel.

Meer zien van de activiteiten, voorzieningen en het familiegevoel binnen onze villa’s? Bekijk onze Facebookpagina! Facebook icon

Muziektherapie
Wandelen en bewegen
Geheugenspellen
Creatieve activiteiten
Culinaire activiteiten

Alles over Stepping Stones en onze zorgvilla's in een overzichtelijke brochure?

Vraag nu gratis aan

Ons zorgteam

Binnenkort stellen hier enkele medewerkers van het toekomstige zorgteam zich graag aan u voor.

Anita Dils
Anita Dils
Locatiemanager
Marianne Langerwerf
Marianne Langerwerf
Woonzorgcoördinator
Jean van der Meijs
Jean van der Meijs
Verzorgende IG
Heeft u vragen? Bel het hoofdkantoor via
085 – 80 87 010

Praktische zaken

Bereikbaarheid

Villa Eikenbosch ligt aan de rand van Berkel-Enschot en is goed bereikbaar via de A65. De zorgvilla ligt in een groene omgeving met bossen, maar binnen 10 minuten bent u ook met de auto in het centrum van Tilburg.

Villa Eikenbosch

Bosscheweg 33
5056 KA Berkel-Enschot
013 782 0210 info@steppingstones.nl

Kom eens bij ons kijken

U bent van harte welkom
Top