Een sfeervol en warm thuis

Welkom bij Villa Eikenbosch

Aan de rand van het Brabantse Berkel-Enschot staat Villa Eikenbosch. Een prachtige zorgvilla voor ouderen met dementie. De villa bestaat uit twee delen: de voormalige ‘Villa de Vier Schouwen’ en een nieuw gedeelte. De 22 appartementen beschikken elk over een eigen badkamer. Er is 1 appartement geschikt voor een echtpaar. Op de begane grond vindt u mooie gemeenschappelijke ruimtes, denk hierbij aan een keuken, woonkamer en eetkamer. De grote tuin met een parkachtige uitstraling en zonnig terras beschikt ook over een wandelpad. Bij de villa komt een klushok voor bewoners die graag hout bewerken. Verder hebben we een moestuin en een mini boerderij met kippen en geiten. Er worden veel activiteiten georganiseerd zoals samen bakken, een beautydag, bezoek van dieren en concerten. Ook kunnen bewoners en bezoekers gebruik maken van verschillende materialen zoals een duofiets. Samen maken we er een gezellig huishouden van en dat is wat het leven in Villa Eikenbosch zo prettig maakt.

Op Zorgkaart Nederland scoren wij met trots een 9,2

Voorzieningen

In de zorgvilla’s van Stepping Stones vinden we het belangrijk dat er een warme, familiaire sfeer heerst. Dit creëren we onder andere door échte persoonlijke aandacht, de tijd nemen voor elkaar en door fijne activiteiten te organiseren die passen bij de behoeftes van onze bewoners. Maar ook het feit dat familie en vrienden altijd welkom zijn en iedere bewoner zijn appartement in kan richten met eigen meubilair, draagt bij aan een huiselijk en veilig gevoel.

Meer zien van de activiteiten, voorzieningen en het familiegevoel binnen onze villa’s? Bekijk onze Facebookpagina! Facebook icon

Muziektherapie
Wandelen en bewegen
Geheugenspellen
Creatieve activiteiten
Culinaire activiteiten

Alles over Stepping Stones en onze zorgvilla's in een overzichtelijke brochure?

Vraag nu gratis aan

Ons zorgteam

Deze en andere zorgprofessionals staan dag en nacht klaar voor onze bewoners.

Locatiemanager Anita Dils
Anita Dils
Locatiemanager
Woonzorgcoördinator Jean van der Meijs
Jean van der Meijs
Woonzorgcoördinator
Teamleider Lotte Kleijzen-Schoonings
Lotte Kleijzen-Schoonings
Teamleider
Activiteiten begeleider Anne Marie Roovers
Anne Marie Roovers
Activiteiten begeleider
Heeft u vragen? Bel het klantcontactcentrum via
085 – 80 87 010

Praktische zaken

Bereikbaarheid

Villa Eikenbosch ligt aan de rand van Berkel-Enschot en is goed bereikbaar via de A65. De zorgvilla ligt in een groene omgeving met bossen, maar binnen 10 minuten bent u ook met de auto in het centrum van Tilburg. Op het terrein zijn er een aantal parkeerplekken aanwezig. U kunt ook parkeren in de buurt van de villa, op de Bosscheweg.

Villa Eikenbosch

Bosscheweg 33
5056 KA Berkel-Enschot
013 782 0210 info@steppingstones.nl

Kom eens bij ons kijken

U bent van harte welkom
Top