Wonen op een historische locatie in een levendige wijk

Welkom bij Villa den Harten

In het voormalige klooster ‘De Heilige Harten’ is een fijne, waardige en liefdevolle plek om te wonen gerealiseerd voor mensen met dementie. Het klooster was tot voor kort nog in gebruik door de paters van de Heilige Harten en ligt middenin een levendige woonwijk, vlakbij Stadion de Vliert. De 26 appartementen zijn circa 28 m2 tot 42 m2 groot en zijn allemaal voorzien van een eigen badkamer. Enkele appartementen zijn geschikt voor echtparen. De bewoners kunnen samen genieten in de gemeenschappelijke ruimtes. De woonkamer biedt tevens toegang tot de fraai aangelegde tuin met gezellige zitjes en een besloten karakter.

Op Zorgkaart Nederland scoren wij met trots een 8,7

Voorzieningen

In de zorgvilla’s van Stepping Stones vinden we het belangrijk dat er een warme, familiaire sfeer heerst. Dit creëren we onder andere door échte persoonlijke aandacht, de tijd nemen voor elkaar en door fijne activiteiten te organiseren die passen bij de behoeftes van onze bewoners. Maar ook het feit dat familie en vrienden altijd welkom zijn en iedere bewoner zijn appartement in kan richten met eigen meubilair, draagt bij aan een huiselijk en veilig gevoel.

Meer zien van de activiteiten, voorzieningen en het familiegevoel binnen onze villa’s? Bekijk onze Facebookpagina! Facebook icon

Muzikale activiteiten
Culinaire activiteiten
Geheugenspellen
Creatieve activiteiten
Wandelen en bewegen

Alles over Stepping Stones en onze zorgvilla's in een overzichtelijke brochure?

Vraag nu gratis aan

Kom naar de koffie-inloopochtend

Loop elke woensdag tussen 10.00 en 12.00 uur vrijblijvend binnen. Er is dan volop gelegenheid om zonder afspraak de locatie te bekijken, het zorgteam te ontmoeten én al uw vragen te stellen.

Ons zorgteam

Deze en andere zorgprofessionals staan dag en nacht klaar voor onze bewoners.

Locatiemanager Aukje Stellinga
Aukje Stellinga
Locatiemanager
Verpleegkundige Hanny Lensen
Hanny Lensen
Verpleegkundige
Woonzorgcoördinator Layla van de Water
Layla van de Water
Woonzorgcoördinator
Heeft u vragen? Bel het klantcontactcentrum via
085 – 80 87 010

Praktische zaken

Bereikbaarheid

Bij de villa is er parkeergelegenheid aanwezig. U kunt ook kosteloos in de straten rondom Villa den Harten parkeren. Op ongeveer 5 minuten rijden vindt u het Prins Hendrikpark waar u heerlijk kunt wandelen rondom het water ‘De IJzeren Vrouw’.

Villa den Harten

53RD Welsh Divisionplein 3
5213 JB Den Bosch
073 - 7043 200 info@steppingstones.nl

Kom eens bij ons kijken

U bent van harte welkom
Top