Huiselijke sfeer en een prachtige ruime tuin

Welkom bij Villa de Horsting

Villa de Horsting is een gemoedelijke, klassieke en knusse villa voor ouderen met dementie. Een ruim, monumentaal pand dat gezelligheid en historie ademt. Door de landelijke ligging is er veel ruimte en groen aanwezig. Onze appartementen zijn ruim opgezet. Daarnaast is er een sfeervolle huiskamer, waar bewoners samenkomen en activiteiten doen. Ook koken we zelf en maken we regelmatig uitstapjes. We gaan bijvoorbeeld het dorp in om verse groenten en vis te kopen. Daarnaast is er een moestuin en genieten we van de verse eieren van onze eigen rondscharrelende kippen. Onze jaarlijkse kerstmarkt en zomerse camping is zeer geliefd bij bewoners, familie en buurtgenoten.

Op Zorgkaart Nederland scoren wij met trots een 8,5

Voorzieningen

In Villa de Horsting zijn een sfeervolle huiskamer en een bibliotheek, waar bewoners elkaar ontmoeten en activiteiten ondernemen. Soms komt er een muziektherapeute gitaar spelen of organiseren we een gezellige barbecue. Ook een kapster en masseur zijn aanwezig. En uiteraard hebben we volop zorgvoorzieningen, zoals een fysiotherapeut, een huisarts, een tandarts en een specialist ouderengeneeskunde.

Meer zien van de activiteiten, voorzieningen en het familiegevoel binnen onze villa’s? Bekijk onze Facebookpagina! Facebook icon

Fysiotherapie
Muziektherapie
Masseur
Ergotherapie
Creatieve activiteiten
Voetreflextherapie
Tandarts
Kapper
Specialist oudergeneeskunde
Geheugenspellen
Culinaire activiteiten

Alles over Stepping Stones en onze zorgvilla's in een overzichtelijke brochure?

Vraag nu gratis aan

Ons zorgteam

Deze en andere zorgprofessionals staan dag en nacht klaar voor onze bewoners.

Locatiemanager Jeroen Horsting
Jeroen Horsting
Locatiemanager
Verzorgende Denise Koster
Denise Koster
Verzorgende
Woonzorgcoördinator Bea Oosterwijk
Bea Oosterwijk
Woonzorgcoördinator
Heeft u vragen? Bel het hoofdkantoor via
085 – 80 87 010

Praktische zaken

Bereikbaarheid

Laag-Soeren ligt in een prachtige landelijke omgeving, maar niet achteraf. Het leent zich uitstekend voor een tocht met de duo-fiets of de duo-scootmobiel. De zorgvilla is prima bereikbaar via doorgaande invalswegen en er is voldoende parkeergelegenheid. U bent binnen 15 minuten in steden als Apeldoorn, Arnhem en Zutphen.

Villa de Horsting

Badhuislaan 1
6957 DB Laag-Soeren
0313 – 610 061 info@steppingstones.nl

Kom eens bij ons kijken

U bent van harte welkom
Top