Huiselijke sfeer en een prachtige ruime tuin

Welkom bij Villa de Horsting

Villa de Horsting in Laag-Soeren is een gemoedelijke, klassieke zorgvilla, die met recht knus genoemd mag worden. Niet alleen vanwege de sfeervolle woonkamer en de kleinschaligheid van dertien appartementen, maar ook door de historie die het monumentale pand ademt. Er is een grote tuin die rondom het pand loopt. In de zomer scharrelen hier kippen en varkens en de moestuin voorziet regelmatig van groenten. De landelijke ligging van de zorgvilla biedt een geweldig weids uitzicht. We houden het huishouden met de bewoners draaiend, als een echt gezin. Samen de was opvouwen bijvoorbeeld, of een appeltaart bakken. Net wat iemand leuk vindt of gewend was om te doen. Belangrijk is dat de bewoners een fijne dag hebben en de regie kunnen blijven voeren over hun eigen leven.

Op Zorgkaart Nederland scoren wij met trots een 8,8

Voorzieningen

In Villa de Horsting zijn een sfeervolle huiskamer en een bibliotheek, waar bewoners elkaar ontmoeten en activiteiten ondernemen. Soms komt er een muziektherapeute gitaar spelen of organiseren we een gezellige barbecue. Ook een kapster en masseur zijn aanwezig. En uiteraard hebben we volop zorgvoorzieningen, zoals een fysiotherapeut, een huisarts, een tandarts en een specialist ouderengeneeskunde.

Meer zien van de activiteiten, voorzieningen en het familiegevoel binnen onze villa’s? Bekijk onze Facebookpagina! Facebook icon

Fysiotherapie
Muziektherapie
Masseur
Ergotherapie
Creatieve activiteiten
Voetreflextherapie
Tandarts
Kapper
Specialist oudergeneeskunde
Geheugenspellen
Culinaire activiteiten

Alles over Stepping Stones en onze zorgvilla's in een overzichtelijke brochure?

Vraag nu gratis aan

Ons zorgteam

Deze en andere zorgprofessionals staan dag en nacht klaar voor onze bewoners.

Locatiemanager Jeroen Horsting
Jeroen Horsting
Locatiemanager
Verzorgende Denise Koster
Denise Koster
Verzorgende
Woonzorgcoördinator Bea Oosterwijk
Bea Oosterwijk
Woonzorgcoördinator
Heeft u vragen? Bel het klantcontactcentrum via
085 – 80 87 010

Praktische zaken

Bereikbaarheid

Laag-Soeren ligt in een prachtige landelijke omgeving, maar niet achteraf. Het leent zich uitstekend voor een tocht met de duo-fiets of de duo-scootmobiel. De zorgvilla is prima bereikbaar via doorgaande invalswegen en er is voldoende parkeergelegenheid. U bent binnen 15 minuten in steden als Apeldoorn, Arnhem en Zutphen.

Villa de Horsting

Badhuislaan 1
6957 DB Laag-Soeren
0313 – 610 061 info@steppingstones.nl

Kom eens bij ons kijken

U bent van harte welkom
Top