Een gastvrij en warm thuis

Welkom bij Villa Dalia

Eerst was het een klooster en daarna een middelbare school. Nu is het imposante gebouw een warm thuis; Villa Dalia. Het gebouw is volledig gerenoveerd en is een prachtige zorgvilla voor ouderen met dementie geworden. Door de vele originele historische elementen en ornamenten is het een sfeervolle en huiselijk leefomgeving. Villa Dalia is een kleinschalige zorglocatie met 23 appartementen. Het vaste zorgteam werkt intensief samen met bewoners, hun familie en vrijwilligers. Iedereen kent elkaar en veel bewoners doen volop mee aan de gezamenlijke activiteiten. Het creëren van een familiegevoel is belangrijk, zodat iedereen zich welkom en op zijn gemak voelt.

Op Zorgkaart Nederland scoren wij met trots een 8,9

Voorzieningen

Er is van alles te doen voor de bewoners, zoals muziektherapie en creatieve activiteiten. Maar ook een kapster, pedicure en manicure zijn aanwezig. En uiteraard zijn er volop zorgvoorzieningen, zoals een fysiotherapeut en een tandarts.

Meer zien van de activiteiten, voorzieningen en het familiegevoel binnen onze villa’s? Bekijk onze Facebookpagina! Facebook icon

Fysiotherapie
Muziektherapie
Wandelen en beweging
Creatieve activiteiten
Kapper
Geheugenspellen
Culinaire activiteiten

Alles over Stepping Stones en onze zorgvilla's in een overzichtelijke brochure?

Vraag nu gratis aan

Ons zorgteam

Deze en andere zorgprofessionals staan dag en nacht klaar voor onze bewoners.

Locatiemanager a.i. Margriet Meuwissen
Margriet Meuwissen
Locatiemanager a.i.
Verzorgende Tamara Smits
Tamara Smits
Verzorgende
Heeft u vragen? Bel het klantcontactcentrum via
085 – 80 87 010

Praktische zaken

Bereikbaarheid

Venlo ligt halverwege Limburg aan de Maas, tegen de Duitse grens. De snelwegen A73, A2 en A67 eindigen er zo ongeveer. En het NS Station is vlakbij. Dat maakt Villa Dalia prima bereikbaar. Er is beperkte parkeergelegenheid bij de villa. U kunt ook halverwege de straat parkeren.

Villa Dalia

Ursulinenstraat 21
5915 BZ Venlo
085 - 029 31 40 info@steppingstones.nl

Kom eens bij ons kijken

U bent van harte welkom
Top