Een mix van historische charme en comfort

Welkom bij Villa Casimir

In het centrum van Roermond, in een prachtig rijksmonumentaal pand, opent naar verwachting deze nazomer Villa Casimir. Een statige zorgvilla met 18 sfeervolle appartementen, gezamenlijke ruimtes en een parkachtige tuin. Villa Casimir is de perfecte mix van historische charme en comfort. Dat is dus eigentijds wonen met een historische twist.

Op Zorgkaart Nederland scoren wij met trots een 8,7

Voorzieningen

In de zorgvilla’s van Stepping Stones vinden we het belangrijk dat er een warme, familiaire sfeer heerst. Dit creëren we onder andere door échte persoonlijke aandacht, de tijd nemen voor elkaar en door fijne activiteiten te organiseren die passen bij de behoeftes van onze bewoners. Maar ook het feit dat familie en vrienden altijd welkom zijn en iedere bewoner zijn appartement in kan richten met eigen meubilair, draagt bij aan een huiselijk en veilig gevoel.

Meer zien van de activiteiten, voorzieningen en het familiegevoel binnen onze villa’s? Bekijk onze Facebookpagina! Facebook icon

Muziektherapie
Wandelen en bewegen
Creatieve activiteiten
Geheugenspellen
Culinaire activiteiten

Alles over Stepping Stones en onze zorgvilla's in een overzichtelijke brochure?

Vraag nu gratis aan

Ons zorgteam

Deze en andere zorgprofessionals staan dag en nacht klaar voor onze bewoners.

Willeke van der Vorst
Willeke van der Vorst
Locatiemanager
Maureen Korsten
Maureen Korsten
Woonzorgcoördinator
Wendy Starren
Wendy Starren
Woonzorgbegeleider
Heeft u vragen? Bel het hoofdkantoor via
085 – 80 87 010

Praktische zaken

Bereikbaarheid

Villa Casimir ligt op loopafstand van het NS-station en is goed bereikbaar via de N280. Op het terrein van de zorgvilla is volop ruimte om te parkeren. Om de hoek ligt Stadspark de Kartuis, een prachtig ommuurd park met een schat aan culturele en archeologische waarden. En voor de meer stadse sferen bent u met 5 minuten in het bruisende centrum van Roermond.

Villa Casimir

Venloseweg 1
6041 BS Roermond
085 808 7010 info@steppingstones.nl

Kom binnenkort bij ons kijken

U bent van harte welkom
Top