Een mix van historische charme en comfort

Welkom bij Villa Casimir

Wie door het centrum van Roermond rijdt, kan onmogelijk om Villa Casimir heen. Een prachtige zorgvilla in een rijksmonumentaal pand met een mooie tuin. Tijdens de verbouwing zijn unieke karakteristieke elementen bewaard gebleven zoals hoge ramen, houten balken, openslaande deuren en glas-in-lood ramen. De villa heeft 18 appartementen en fijne gezamenlijke ruimtes. De appartementen variëren van 20 tot 35 meter groot en beschikken allemaal over een eigen badkamer. In de gezamenlijke ruimtes heerst een huiselijke sfeer en ook staat de Limburgse gezelligheid hoog in het vaandel. Er wordt regelmatig Limburgse Vlaai gegeten en bewoners die dialect spreken kunnen dit blijven doen. In de villa werkt een vaste club medewerkers waardoor bewoners altijd een vertrouwt gezicht zien. Bij Villa Casimir is het eigentijds wonen met een historische twist.

Op Zorgkaart Nederland scoren wij met trots een 9,4

Voorzieningen

In de zorgvilla’s van Stepping Stones vinden we het belangrijk dat er een warme, familiaire sfeer heerst. Dit creëren we onder andere door échte persoonlijke aandacht, de tijd nemen voor elkaar en door fijne activiteiten te organiseren die passen bij de behoeftes van onze bewoners. Maar ook het feit dat familie en vrienden altijd welkom zijn en iedere bewoner zijn appartement in kan richten met eigen meubilair, draagt bij aan een huiselijk en veilig gevoel.

Meer zien van de activiteiten, voorzieningen en het familiegevoel binnen onze villa’s? Bekijk onze Facebookpagina! Facebook icon

Muziektherapie
Wandelen en bewegen
Creatieve activiteiten
Geheugenspellen
Culinaire activiteiten

Alles over Stepping Stones en onze zorgvilla's in een overzichtelijke brochure?

Vraag nu gratis aan

Ons zorgteam

Deze en andere zorgprofessionals staan dag en nacht klaar voor onze bewoners.

Locatiemanager Willeke van der Vorst
Willeke van der Vorst
Locatiemanager
Woonzorgbegeleider Wendy Starren
Wendy Starren
Woonzorgbegeleider
Woonzorgcoördinator Judith Huyskens
Judith Huyskens
Woonzorgcoördinator
Heeft u vragen? Bel het hoofdkantoor via
085 – 80 87 010

Praktische zaken

Bereikbaarheid

Villa Casimir ligt op loopafstand van het NS-station en is goed bereikbaar via de N280. Op het terrein van de zorgvilla is volop ruimte om te parkeren. Om de hoek ligt Stadspark de Kartuis, een prachtig ommuurd park met een schat aan culturele en archeologische waarden. En voor de meer stadse sferen bent u met 5 minuten in het bruisende centrum van Roermond.

Villa Casimir

Venloseweg 1
6041 BS Roermond
0475 260 000 info@steppingstones.nl

Kom binnenkort bij ons kijken

U bent van harte welkom
Top