Stijlvol wonen op de Utrechtse Heuvelrug

Welkom bij Villa Blanda

Villa Blanda ligt midden op de Utrechtse Heuvelrug, een regio met een prachtige combinatie van natuur, cultuur en historie. De centrale woonkamer met ruime serre is de plek om samen te ontspannen of activiteiten te doen. We doen veel samen. Soms maken we verse soep, een lekkere salade of tosti’s voor bij de lunch. Bijna wekelijks bakken we taart, cake of koekjes. En bewoners die meer privacy willen, zoeken hun eigen appartement op. Er zijn 15 appartementen voor ouderen met dementie, waarvan één ook geschikt is voor een echtpaar.

Op Zorgkaart Nederland scoren wij met trots een 9,0

Voorzieningen

Er is van alles te doen voor de bewoners in Villa Blanda. Naast activiteiten is er ook gedacht aan welzijn. Er is bijvoorbeeld een masseur, pedicure en kapster aanwezig. Er is ook een knus terras om heerlijk in de zon te zitten.

Meer zien van de activiteiten, voorzieningen en het familiegevoel binnen onze villa’s? Bekijk onze Facebookpagina! Facebook icon

Fysiotherapie
Muziektherapie
Adviseur medische zorg
Wandelen en beweging
Creatieve activiteiten
Tandarts
Kapper
Geheugenspellen

Alles over Stepping Stones en onze zorgvilla's in een overzichtelijke brochure?

Vraag nu gratis aan

Aan de slag als vrijwilliger?

Villa Blanda biedt ouderen met dementie een fijne, waardige en liefdevolle plek om te wonen. Onze zorgprofessionals staan dag en nacht in nauw contact met onze bewoners én hun familie. Maar om onze bewoners nóg meer aandacht te kunnen geven zijn we op zoek naar vrijwilligers. Als vrijwilliger kun je veel betekenen: van een luisterend oor tot praktisch hulp. Hoe vaak bepaal je natuurlijk zelf.

Neem contact met ons op voor meer informatie via 030 267 7710

Ons zorgteam

Deze en andere zorgprofessionals staan dag en nacht klaar voor onze bewoners.

Locatiemanager Nadia Laili
Nadia Laili
Locatiemanager
Heeft u vragen? Bel het klantcontactcentrum via
085 – 80 87 010

Praktische zaken

Bereikbaarheid

Zeist ligt midden in het land. Het is dan ook van alle kanten goed bereikbaar, onder andere via de A12. Utrecht en Amersfoort zijn de dichtstbijzijnde grote steden. Ook met het openbaar vervoer is Villa Blanda prima te bezoeken.

Villa Blanda

Utrechtseweg 31
3704 HA Zeist
030 267 7710 info@steppingstones.nl

Kom eens bij ons kijken

U bent van harte welkom
Top