Prachtig wonen in het groene tuindorp van Zwolle

Welkom bij Villa Berkum

In een rustige wijk in Zwolle, tussen de Overijsselse Vecht en de Nieuwe Vecht, staat Villa Berkum. Een ruime zorgvilla met 24 sfeervolle appartementen voor ouderen met dementie en of lichamelijke problemen, gezamenlijke ruimtes met veel lichtinval en een prachtige besloten tuin met diverse terrassen. In de gezamenlijke ruimtes eten we samen, praten we bij en ondernemen we allerlei activiteiten. Denk hierbij aan creatieve activiteiten, samen iets bakken, bloemschikken of een (muziek)optreden. In de ruime tuin is het heerlijk vertoeven. Bewoners die het leuk vinden kunnen zelf ook aan de slag in de tuin. We kijken naar wat u nog wilt en kunt en passen onze zorg en activiteiten daarop aan. Er heerst een gemoedelijke sfeer, dat maakt het wonen in Villa Berkum zo fijn.

Op Zorgkaart Nederland scoren wij met trots een 9,4

Voorzieningen

In de zorgvilla’s van Stepping Stones vinden we het belangrijk dat er een warme, familiaire sfeer heerst. Dit creëren we onder andere door échte persoonlijke aandacht, de tijd nemen voor elkaar en door fijne activiteiten te organiseren die passen bij de behoeftes van onze bewoners. Maar ook het feit dat familie en vrienden altijd welkom zijn en iedere bewoner zijn appartement in kan richten met eigen meubilair, draagt bij aan een huiselijk en veilig gevoel.

Meer zien van de activiteiten, voorzieningen en het familiegevoel binnen onze villa’s? Bekijk onze Facebookpagina! Facebook icon

Muziekactiviteiten
Wandelen en bewegen
Creatieve activiteiten
Geheugenspellen
Culinaire activiteiten

Meer informatie?

Vraag nu gratis aan

Kom naar ons koffie inloopmoment

Sfeer proeven? Loop elke laatste woensdag van de maand vrijblijvend binnen tussen 10:30 en 11:30 uur. Er is dan volop gelegenheid om de locatie te bekijken, het zorgteam te ontmoeten én al uw vragen te stellen. Aanmelden is niet nodig.

Ons zorgteam

Deze en andere zorgprofessionals staan dag en nacht klaar voor onze bewoners. Bel gerust naar locatiemanager Aly Elsman via 06 - 82749016 wanneer u vragen heeft of graag eens langs wilt komen op locatie!

Locatiemanager Aly Elsman
Aly Elsman
Locatiemanager
Helpende Silvana Onderberg
Silvana Onderberg
Helpende
WZC-er Jolanda Veldhuis
Jolanda Veldhuis
WZC-er
Heeft u vragen? Bel het klantcontactcentrum via
085 – 80 87 010

Praktische zaken

Bereikbaarheid

De villa ligt in een prachtig groene omgeving. Niet voor niets wordt de wijk ook wel ‘het groene tuindorp’ genoemd. Gemakkelijk bereikbaar via de A28 en met 10 minuten bent u in het centrum van Zwolle. Vanuit Villa Berkum zit alles om de hoek: de rust van de natuur én de voorzieningen van de stad, zoals een winkelcentrum, kerken en een zwembad. Bij de locatie is gratis parkeergelegenheid aanwezig.

Villa Berkum

Kranenburgweg 8
8024 AC Zwolle
038 - 200 6800 info@steppingstones.nl

Kom binnenkort bij ons kijken

U bent van harte welkom
Top